Anmeldelser af Miramistin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • uden smag
  • dræber bakterier
  • nem at bruge
  • dyrt

Velkommen! I min familie slog denne flaske omkring et år siden, og siden da har det hjulpet os mere end én gang.
I første omgang foreskrev lægen det for mig, da min søm begyndte at vokse. Betændelsen, der ledsager denne proces, skulle stoppes af noget, og Miramistin gjorde et fremragende arbejde med denne opgave.
Anden gang var han nyttig til sin mand, da han havde purulent faryngitis. To dage senere standsede udslippet og smerten.

Og for tredje gang reddede han, da barnet var forkølet, og halsen var meget hævet og rødt. Jeg troede aldrig, at et sådant værktøj kan bruges til børn! Men som det viste sig, kan du. Da ingen urtepræparater hjalp os, lykkedes denne spray i to dage.
Så en stor nok flaske med en dispenser-spray. Smagen er vand-vand, hvilket er særligt rart ved behandling af halsen.
Listen over vidnesbyrd han har er enorm, næsten alle gange.

Dette er det bedste antiseptiske, og det mest effektive, jeg har forsøgt. Første gang blev han udslettet med ondt i halsen. Efter flere dage forsvandt de ubehagelige symptomer bare, jeg var meget tilfreds. Og så læser jeg, at indikationerne for brug er meget forskellige, så jeg pålideligt foreskrev Miramistin i hendes førstehjælpskasse. Og jeg havde brug for ham snart.

Stegte koteletter i køkkenet og på en eller anden måde berørt den varme olie. Sådan en forfærdelig brændende fornemmelse og smerte, at tårer flød fra øjnene. Jeg blev ikke overrasket og huskede straks dette antiseptiske middel. Efter at jeg sprøjtede dem på min hånd, begyndte den brændende følelse og smerte at passere, efter et stykke tid og rødheden faldt lidt. Og der var slet ingen blister. Så det bedste middel.

Meget godt, effektivt stof. Og et bredt spektrum af handling: behandling af betændelser i halsen, næse, vask af forbrændinger, sår, herunder de, der forsømmes. Alt dette gik vi igennem i vores familie. Hun anvender det selv og behandlede børn og hendes mand. Og selv rådede alle, jeg vidste.

Faktisk helbreder han hurtigt et ondt i halsen, selv med akut angina copes. Det har ingen smag og lugt, og børn uden overtalelse og luner giver dig mulighed for at plaske dette lægemiddel i næsen eller skylle halsen. Vi brugte det, når vi fjernede tænder, når vi kørte flux, og med forbrændinger, og med stærke nedskæringer og sår. Alt heler virkelig hurtigt, betændelse og forfald fjernes hurtigt. Dette middel har aldrig forårsaget en allergisk reaktion. Generelt er faste plusser. Hvis ikke for en ting. Meget overpriset. Derudover er der en analog af dette lægemiddel - Chlorhexidin, tyve gange billigere end dette. Da jeg fandt ud af, var jeg bare i chok. Så blev det interessant for mig, og jeg begyndte at bruge en billig ækvivalent i stedet for dyre midler. Min konklusion: De er helt identiske i deres handling. Så hvorfor betale mere?

Min søn havde feber og ondt i halsen, kunne ikke engang spise normalt, græd han.

Lægen rådede til at købe et antimikrobielt middel.
Men barnet er jo kun 1 år og 8 måneder gammelt, og for alle stoffer i dette øjemed siger instruktionerne: "Fra tre år gammel." På apoteket fortalte de mig, at dette er den mest gunstige medicin, som børn kan have. Jeg ringede til en ven, der har to børn, bekræftede hun. Jeg besluttede at prøve.

Jeg købte en 150 ml flaske. En opløsning på 0,01% til lokal anvendelse.
Afhængigt af formålet, fås med forskellige dyser.

Det har antivirale, antisvampe, bakteriedræbende virkning. Stimulerer kroppens beskyttende funktioner.
Den har en bekvem sprøjtedyse, der giver en absolut garanti for at indføre sammensætningen i barnets hals.

"Pshikali" 3 gange om dagen, 2 klik på dysen. Allergier var ikke.

Resultat: Den næste dag begyndte sønnen at spise normalt, han følte sig meget bedre, efter 2 dage faldt halsens rødme mærkbart.

Det hjalp os, håber jeg og hjælper dig!

"Miramistin" holder i hjemmet førstehjælpskit i mange år. For første gang kom han til mig på anbefaling af en læge for at vaske næsebindene til sin lille søn. Siden da bruger vi det aktivt sammen med hele familien.

Dette er en temmelig alsidig antiseptisk. Det er velegnet til ekstern brug, for eksempel til behandling af slid, små og store sår. Da han blev konfronteret med problemet med et indgroet søm (igen et barn) var han meget hjælpsom.

Meget godt "Miramistin" hjælper med forskellige purulente betændelser på huden. Om natten laver jeg kompress med medicin, og inden for få dage forsvinder betændelsen. Ja, her er et andet punkt: væsken er gennemsigtig og efterlader ingen mærker på stoffet.

Hvad der er særligt glædeligt, er den nemme tolerance for problemer inde i kroppen og ikke på overfladen af ​​huden. Antiseptisk har næsten ingen smag eller lugt. Selv min baby er enig i behandlingen. Ofte bruger vi et værktøj til vask af nasale bihuler og til vanding af halsen med ondt i halsen. Forresten er væsken tilgængelig i forskellige former, der er en meget bekvem mulighed med en dyse, kun for sådanne tilfælde.

"Miramistin" bruges også i betændelser i det uringenitalale system og endda i venerale sygdomme. Men her kan jeg ikke dele min erfaring - fra denne side (tak Gud!) Min familie har ikke testet det engang engang. Men noget fortæller mig, at medicinen ikke svigter i den retning heller.

http://imho24.info/recommendation/4495/

Miramistin anmeldelser.

Vi springer nu i halsen, fordi vi er syge. Men jeg læste, at det er muligt og for at forhindre. Spørgsmålet er, hvem bruger er der nogen mening? og hvor ofte kan du splash det? og hvor længe?

det hjælper ikke rigtig. så..

han virker som en banal "antiseptisk." hvilket betyder at de gør forebyggelse? Du smeder ikke din hud med jod for at forhindre ridser...

Vi behandler dem kun, både voksne og børn, alle

Dette er et antibakterielt middel. Som forebyggelse ved jeg ikke engang. Jeg ville hellere have anbefalet aqualor i halsen og i næsen for at vaske snavs og baciller væk. Og antibakterielle midler er allerede tilbage til sygdommen.

Vi sprøjter for forebyggelse, fordi vi aldrig har været syge, det hjælper os med at forebygge sygdommen. Jeg stænder både i munden og i næsen, før jeg ved, at vi vil besøge, og der vil ikke være helt sunde børn.

Til forebyggelse er det ikke nødvendigt, det dræber den nyttige flora

http://www.baby.ru/blogs/post/333664430-116434881/

Miramistin til halsbørn anmeldelser

Meddelelsen Tanya-Tanya »Mon Jun 04, 2012 09:34

Beskeden Julija »Mandag 04. juni 2012 12:15

Meddelelsen Tanya-Tanya »Ons Jul 25, 2012 14:44

Meddelelsen Tanya-Tanya »Tue Jul 26, 2012 09:00

Besked Ната »Sun 30 sep 2012 23:21

Besked Nata »Tue 02/02/2012 01:52

Rish, en læge foreskrevet. Hun sagde virkelig enten Tantum Verde eller Miramistin. I tre dage med tantum sprinklede de og så ind i halsen - ingen ændringer, selv redder. Miramistin besluttede at prøve. Er tantum ikke antiseptisk?

Tilføjet senere 20 minutter 33 sekunder:

"Ved behandling af influenza bør antibiotika ikke tages. De bruges til at behandle bakterieinfektioner og har ingen effekt på influenzaviruset. Vi anbefaler, at du bruger Miramistin som et tilstrækkeligt kraftigt antiviralt middel."
[Citat fra miramistins reklameplacering. Link fjernet af moderator]
at tro eller ikke at tro, det er spørgsmålet

http://www.komarovskiy.net/forum/viewtopic.php?t=7543start=30

Spray Infamed Miramistin - anmeldelser

Negative anmeldelser

Min baby blev syg med forkølelse men gik stadig til Laura. Der var bare snør på knæene. Laura, jeg sagde, at barnet er 2 år 7 måneder. Barnet er allergisk overfor blomstre, og hun ved det. Men af ​​en eller anden grund var hun som sædvanlig ikke opmærksom på sådanne "baggrunde". Vi blev ordineret Miramistin 2 dråber 3 gange om dagen. Jeg straks rushed og købte i apoteker. Selvfølgelig burde jeg nok have læst instruktionerne selv før købet, men jeg troede ikke engang at lægen kunne skrive den forkerte ting. Jeg må sige, at lægemidlet er fra 3 år. Dette mirakel helbreder medicin alle: venerologi, urologi, kirurgi, obstetrik og gynækologi, otorino-laryngologi. Hvis jeg havde læst det, ville jeg ikke have taget det på én gang, fordi jeg ikke tror at en medicin kan behandle alle retninger. De kom hjem, spiste, brusede og behandlede tuden og drypede ham. Det tog cirka 15 minutter, da alle benene var dækket af et udslæt bare store pletter. Velsignelsen af ​​huset er priparaty fra allergier. En anden 5 dage vi observerede disse pletter. Lægemidlet er ikke billigt 156 rubler. Jeg ved ikke, om det ikke kom for os, men jeg anbefaler ikke at prøve nogen baby.

Det forekom mig et helt ubrugeligt værktøj og spildte penge. Annonceret på en sådan måde, at selv en panacea for alle sygdomme. Det er i munden, i næsen, på huden og på mange andre steder.

Meget god snak om denne spray, alt er muligt, men min familie værdsatte det ikke. Gentagne gange brugte den og som et antiseptisk middel til at mærke nul, da der var ondt i halsen, var der slet ingen resultater, med den mindste rødme i barnet, blev tonsillerne sprøjtet, men der var ingen effekt; På en eller anden måde slog han ikke rod i vores familie, han er den billigste chlorgegshedin.

Neutrale anmeldelser

Hvis du skal presse en bums eller desinficere et sår (min ægtefælle er en håndværker, vil jeg helt sikkert skære nogle tråd til mig selv) - pshikayu dem, hvis der ikke er noget hydrogenperoxid på hånden.

Hvis tonicet er forbi, og vask lat-miramistin for at hjælpe.

Jeg hørte, at de bliver behandlet for spøgelse, tror jeg, men jeg har ikke prøvet det selv.

Vodichka godt, men ikke vigtigt. Jeg tror, ​​når det er overstået, vil jeg ikke løbe væk for en ny (godt, medmindre vi bliver syge). Nå, hvis du får gratis, hvorfor ikke bruge den.

Miramistin - spray begyndte for nylig at udpege læger til børn med akutte respiratoriske virusinfektioner med rødt øm i halsen.

Men jeg anvender sprayen på mig selv - bemærkede ikke nogen specielle forbedringer for patientens hals. Smerten lindrer ikke, rødmen passerer ikke, effekten af ​​midlertidig observeres ikke.

Plus Miramistin, der ofte kan bruges til skylning af halsen, men som et ekstra middel til hovedbehandling.

I sig selv mierer ikke Miramistin en ondt i halsen og lindrer ikke symptomer som Ingalipt for hals, tantum og andre midler til behandling af halsen.

Brug af Miramistin er ret bred - en lokal antiseptisk.

Som jeg allerede har bemærket, bruges den til ondt i halsen - tonzilitis mv.

Bruges i kirurgi til behandling af purulente sår.

Hvis der virkelig er ondt i halsen, så er det bedre for mig at bruge den sædvanlige skylning med sodavand / saltvand. Og gratis og mere effektivt.

Åh, det ved jeg virkelig ikke. Igen, mange rave anmeldelser om stoffet, og min anmeldelse vil ikke være så positiv. Miramistin er et meget velvirkende lægemiddel, lige fra alt. Dette er et antiseptisk middel. Og i gynækologi anvendes Miramistin, og i tandlægen og i urologi, generelt generelt, hvor det er muligt, hvor det er muligt. Ikke kun har prisen steget til tider (jeg er chokeret, for at være ærlig), det hjælper stadig ikke. Nå, jeg troede aldrig på dette stof.

Anden gang hun foreskrev lægen for barnet, besluttede hun at købe anden gang. Første gang jeg købte det for to år siden hjalp ikke, og også denne gang. Så også smerte mod brugen af ​​Miramistin. Vi brugte det til børnelæge recept. Jeg sprinklede på min datter om aftenen, før jeg gik i seng (det var 4 dages behandling), barnet faldt bare i søvn og startede en frygtelig hoste, jeg havde allerede besluttet, at det var en allergi mod Miramistin, jeg var nødt til at give en antihistamin. Det blev bedre, og min datter faldt roligt i søvn. Men så næste dag indså jeg, at vi bare blev syge og hosten gik ikke væk, men kom igen.

Miramistin kan behandle og helbrede alt - både næse og hals og ører og sår, alting, alting. Det forvirrer mig meget, det forekommer mig, at dette er et lægemiddel fra forrige århundrede, det er beslægtet med chlorhexidin (dette er også fra "alt"), det koster kun en krone. Generelt hjælper Miramistin os ikke, jeg brugte det selv - ingen mening. Jeg forsøgte at helbrede min ondt i halsen: Jeg skyllede ud i munden og sprøjtede i halsen i præcis en uge - ingenting! Jeg er enig i at han desinficerer, men ikke mere. Og generelt har han en ubehagelig vedhæftet fil! Jeg vil ikke argumentere for nogen, måske har nogen virkelig en konkret effekt, men det gør vi ikke!

Nu taler de meget og skriver om billige analoger af dyre medicin. Og det er sandt - hvorfor betale for dyrt, hvor du nemt og sikkert kan håndtere billigt?

Miramistin blev for nylig konfronteret, da min familie blev ordineret en mundskyl med dette stof, det var en omfattende tandbehandling. Da vi spurgte lægen: Hvorfor er det umuligt at bruge chlorhexidin - så hørte vi svaret: Hvorfor er det umuligt, det kan du, men du vil føle forskellen. Og forskellen blev følt straks. Med samme handling - Miramistin giver slet ikke en brændende fornemmelse, når der skylles munden og kommer ind i halsen, og der er ingen plaque fra Miramistin som Chlorhexidin. Senere hørte jeg meget tilbagemelding fra mine venner, at børn også roligt reagerer på Miramistin under behandling af angina.

Uden at gå ind i stoffernes kemiske sammensætninger og virkningen af ​​deres aktive stoffer, forsøgte jeg at finde ud af, hvad deres væsentlige forskel er for vores almindelige forbrugere.

Begge disse stoffer anvendes til lokal behandling af sår, nedskæringer og slid, til forebyggelse af STD'er, udpeget af otolaryngologer, kirurger og tandlæger. Begge disse stoffer har en skadelig virkning på gram-positive og gram-negative bakterier, protozoer, visse typer vira og gær.

Hvad er deres videnskabelige forskel så at sige? Det faktum, at Miramistin har et bredere spektrum af handling, da det har antifungale virkninger. Chlorhexidin besidder ikke antifungal virkning.

Herfra konklusioner. Miramistin er bedre til at behandle hudsygdomme og kampsfugle. For eksempel er Miramistin udelukkende brugt til vask af øjnene. På min egen erfaring vil jeg sige, at Miramistin er mere behageligt, når man skyller munden og sprøjter halsen (der er ingen brænding, lugt eller anden byaki). I tilfælde af køb af narkotika i dit førstehjælpskit til hjemmet, så er det bare, hvis chlorhexidin også er egnet til desinfektion af mindre sår, forbrændinger, behandling af hænder og desinfektion.

Du spørger mig, hvad jeg skal købe. Mit svar er dette: hvad lægen foreskrev. Og hvis uden aftale, afhængigt af størrelsen på din tegnebog. Da vi alle ved, at Miramistin er meget dyrere.

Tidligere vidste Miramistin ikke engang om stoffet, men han skyndte sig ofte til øjet på apoteket. Miramistin blev tildelt mig af en otolaryngolog, da distriktsterapeuten henviste mig til en høring om den langvarige forkølelse og ondt i halsen.

En otolaryngologist foreskrev Miramistin sammen med andre lægemidler.

Normalt, før jeg køber et lægemiddel, slår jeg det på internettet og ser på formålet med det samt den omtrentlige pris for at vide, hvor meget der kan forventes. Og dengang var jeg bare træt af køerne og gik direkte til apoteket i klinikken og købte alle stoffer på listen.

For at være ærlig, forventede jeg ikke, at Miramistin er værd at noget, omkring 400 rubler, en stor flaske 150 ml. Inkluderet var en dyse til sprøjtning.

Og i instruktionerne læser jeg, at Miramistin er et bredspektret antiseptisk middel med antimikrobielle, bakteriedræbende, antifungale såvel som antivirale virkninger. Senere lærte jeg selvfølgelig, at chlorhexidin er en analog af Miramistin, men det koster 10 gange mindre. Undskyld for de brugte penge.

Jeg bryder mig altid om dette, hvorfor lægerne ikke angiver billigere analoger på listen over foreskrevne lægemidler til behandling, ja, selvom vi skrev ved siden af ​​det, og der ville patienten selv bestemme, hvilken medicin der skulle købes for ham, dyrere eller en billig analog.

Positive anmeldelser

Miramistin har stået hjemme i lang tid - min kone købte et barn til at behandle navlen efter fødslen. Nå, siden har vi glemt noget om stoffet. For nylig brændte jeg min hånd dårligt, så jeg besluttede at sætte lotioner med Miramistin - det er skrevet på pakken, at de kan behandles med forbrændinger. Helt ærligt troede jeg ikke, han ville hjælpe mig. Men huden genoprettede sig hurtigere end normalt! Jeg anbefaler med indenlandske "skader".

Jeg troede altid, at stoffet udelukkende var til "nederste etage" - hvad var min overraskelse, da terapeuten foreskrev det til behandling af min hals! Lamiseret Miramistin, som lægen sagde - jeg føler mig meget bedre. Hvad er rart, medicinen har en helt neutral smag, intet ønske om at spytte det med det samme! Jeg anbefaler!

Sidste år døde med angina udledt Miramistin - sprøjt hulrummet, det er tilrådeligt ikke at sluge - de holder det lidt i munden og spytter det ud. Generelt bliver den yngre skolealder rigere med virusinfektioner om vinteren, og selv en ondt i halsen generelt er i rækkefølge af tingene i november. Miramistin blev ordineret af en børnelæge, da jeg købte den og begyndte at læse boksen og beskrivelsen af ​​stoffet. Husk anekdote, hvor skrev alle de strålende grønne? Det handler om Miramistin, du kan nemt sige syfilis og helbreder og gonoré og ondt i halsen..

Forresten forgæves scolded ham, hjalp virkelig sammen med andre lægemidler ordineret af børnelæger. Børnelægen er vores enkle børnehospital, så du ved, om du vil tro eller ej. Du kan gøre indåndinger med det, men du kan bare sprøjte det, vi strømmede ved sengetid, spytte det ud - for maven til ikke at skade - det syntes at føle sig bedre. I hvert fald sovet om natten. Jo ældre børnene bliver, desto mindre bliver de syge, tilsyneladende bør immunitet udføres af en, der allerede arbejder i 4-5. Klasse.

Nå er det vigtigste spørgsmål, om jeg anbefaler ham som mor. Hvis du virkelig har ondt i halsen, og kun en læge vil sige det! Så ja, og hvis du har andre problemer, så er det nødvendigt at behandle med andre metoder. Antag at hvis bronkitis? Så søg efter et andet værktøj, Miramistin hjælper ikke her. Vi blev også ordineret for ondt i halsen, halsen var ikke noget, der var rødt, men visuelt - som om der var mad i halsen. Bebe, et uhyggeligt syn.

Jeg vil gerne forlade en anmeldelse om stoffet Miramistin. Dette stof er godt, fordi det har en bred vifte af handlinger. Det bruges ikke kun til behandling af oropharynx, men bekæmper også hudsygdomme, forbrændinger, otitis og anvendes også i gynækologi og i postoperativ periode. Generelt købte jeg dette stof til et barn, men nu bruger jeg det selv med succes. I det tidlige forår blev halsen meget sår. Jeg går sjældent til læger, så jeg tager min medicinske behandling hjemme selv. Men denne gang af en eller anden grund hjalp de sædvanlige lægemidler ikke. Og så kom jeg over mit barns førstehjælpskasse og fandt ud af, at Miramistin også hjælper med halssygdomme. Jeg besluttede at prøve det og begyndte at sprøjte min hals hver anden time. Og den næste dag følte jeg mig lettet. En anden 3 dage brugt dette lægemiddel indtil fuldstændig opsving. Jeg bruger også Miramistin til behandling af forbrændinger, mindre slid og sår. Stort stof. Jeg anbefaler det til alle!

Dette er virkelig et middel til mange ulykker. Det frigives på et apotek uden recept fra en læge, det er bestemt dyrt, men en flaske på 150 ml. og tager fat i ham i lang tid. Lys, smagløs væske med en spray, der er meget morsomme børn, når de pshikash i deres mund.

Min bekendtskab med dette stof begyndte med behandling af en sutur efter kejsersnit. Hun behandlede yderligere sin datters stomatitis, sprøjtede 4 gange om dagen, efter 7 dage gik alt væk. Om sommeren brugte vi aktivt i landsbyen, der var slid og ridser - og her var også mirakel at hjælpe væsken til desinfektion - det allerbedste. Forarbejdet stadig ikke en stærk forbrænding fra jernet - såret helbredes hurtigt. Anvend altid det når der hostes og rødmer halsen - hvilket bidrager til hurtig genopretning. Sidste gang de behandlede purulent ondt i halsen i min søn. Jeg tror, ​​at dette værktøj ikke gør ondt for altid at have et førstehjælpskit.

Antiseptisk Miramistin bruges til at hæmme væksten af ​​bakterier, vira, svampe. Det er aktivt mod et stort antal patogener af forskellige sygdomme. Lægemidlet anvendes i vid udstrækning til forebyggelse af seksuelt overførte infektioner. På dette felt konkurrerer han med chlorhexidin. Dette antiseptiske middel bruges til at behandle halsens sygdomme, i helbredelsen af ​​purulente sår, forbrændinger, i inflammatoriske sygdomme i urin-udskillelsessystemet.

Væsken er farveløs, så den ikke efterlader pletter på huden og tøj, den har næsten ingen lugt, den smager lidt bitter, men smagen er også næsten ikke følt. Jeg bruger Miramistin til at gurgle for pharyngitis, nogle gange som en profylaktisk, når man beskæftiger sig med en respiratorisk viral infektion. Med forskellige skader på huden hos børn erstattes dette lægemiddel af Zelenka. Og han er ikke kontraindiceret hos børn op til et år, de kan behandles som huden med blæseudslæt eller udslæt og næseslimhinden.

Allergier eller andre bivirkninger, jeg har ikke observeret dette lægemiddel.

http://otzov-mf.ru/sprej-infamed-miramistin-otzyvy/

Miramistin anmeldelser.

Vi springer nu i halsen, fordi vi er syge. Men jeg læste, at det er muligt og for at forhindre. Spørgsmålet er, hvem bruger er der nogen mening? og hvor ofte kan du splash det? og hvor længe?

Mobil ansøgning "Happy Mama" 4.7 Kommunikation i ansøgningen er meget mere praktisk!

det hjælper ikke rigtig. så..

han virker som en banal "antiseptisk." hvilket betyder at de gør forebyggelse? Du smeder ikke din hud med jod for at forhindre ridser...

Vi behandler dem kun, både voksne og børn, alle

Dette er et antibakterielt middel. Som forebyggelse ved jeg ikke engang. Jeg ville hellere have anbefalet aqualor i halsen og i næsen for at vaske snavs og baciller væk. Og antibakterielle midler er allerede tilbage til sygdommen.

Vi sprøjter for forebyggelse, fordi vi aldrig har været syge, det hjælper os med at forebygge sygdommen. Jeg stænder både i munden og i næsen, før jeg ved, at vi vil besøge, og der vil ikke være helt sunde børn.

Til forebyggelse er det ikke nødvendigt, det dræber den nyttige flora

http://www.baby.ru/blogs/post/333664430-116434881/

Miramistin

◊ Løsningen til topisk brug er farveløs, gennemsigtig, skummende, når den rystes.

Hjælpestoffer: renset vand - op til 1 l.

50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med et skruetæt-pakningspap.
100 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med et skruetæt-pakningspap.
50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåg komplet med en sprøjtesprayer - papemballage.
50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåge komplet med gynækologiske emballageemballager af pap.
100 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåge komplet med gynækologiske pakninger - pap.
100 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
150 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
200 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
500 ml - polyethylenflasker (1) med en skruehætte med kontrol af det første åbningspakke.
500 ml - polyethylenflasker (12) med en skruelåg med kontrol af de første åbningspapir til forbrugeremballage (til hospitaler).

Miramistin har et bredt spektrum af antimikrobielle virkninger, herunder antibiotika resistente stammer.

Lægemidlet har en markant baktericid aktivitet mod Gram-positive (Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae et al.), Gram-negative (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp., Etc.), Aerobe og anaerobe bakterier, bestemt som monokulturer og mikrobielle foreninger, herunder nosokomiske stammer med antibiotikaresistens.

Har antifungal aktivitet på Aspergillus genus Ascomycetes og slægten Penicillium, gær (Rhodotorula rubra, Torulopsis gabrata etc.), og gær-lignende svampe (Candida albicans, Candida tropicalis, Candida krusei, Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur), etc.) dermatofytter (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton verrucosum, Trichophyton schoenleini, Trichophyton violacent, Epidermophyton Kaufman-Wolf, Epidermophyton floccosum, Microsporum gypseum, Microsporum canis, etc.), såvel som andre patogene svampe i en monokultur og mikrobielle foreninger, herunder svampemikroflora med resistens overfor kemoterapeutiske lægemidler.

Det har en antiviral virkning, er aktiv mod komplekse vira (herpesvirus, humant immundefektvirus og andre).

Miramistin virker på seksuelt overførte patogener (Chlamydia spp., Treponema spp., Trichomonas vaginalis, Neisseria gonorrhoeae og andre).

Effektivt forhindrer infektion af sår og forbrændinger. Aktiverer regenereringsprocesser. Stimulerer beskyttelsesreaktioner på anvendelsesstedet på grund af aktiveringen af ​​phagocyternes absorptions- og fordøjelsesfunktioner, forstærker aktiviteten af ​​monocyt-makrofagsystemet. Det har en udtalt hyperosmolær aktivitet, som et resultat af hvilken det undertrykker sår og perifokal inflammation absorberer purulent exudat, hvilket bidrager til dannelsen af ​​et tørt skur. Beskadiger ikke granuleringer og levedygtige hudceller, hæmmer ikke marginal epitelisering.

Det har ingen lokal irriterende og allergifremkaldende egenskaber.

Til brug i otorhinolaryngologi:

- kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis, pharyngitis;

- Kompleks behandling af akut faryngitis og / eller forværring af kronisk tonsillitis hos børn i alderen 3 til 14 år.

Til brug i tandpleje:

- behandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis;

- hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.

Til brug i kirurgi, traumatologi:

forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår

- behandling af muskuloskeletalsystemets purulent-inflammatoriske processer.

Til brug i obstetrik og gynækologi:

- forebyggelse og behandling af suppurationer af postpartumskader, sår i perineum og vagina, postpartuminfektioner;

- forebyggelse og behandling af inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).

Til brug i forbrænding:

- behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af II og IIIA-graden

- fremstilling af brændesår til dermatoplastik

Til anvendelse i dermatologi, venerologi:

- behandling og forebyggelse af pyoderma og ringorm, candidiasis i huden og slimhinderne, mykoser af fødderne

- individuel forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme (syfilis, gonoré, klamydia, trichomoniasis, genital herpes, genital candidiasis osv.).

Til brug i urologi:

- kompleks behandling af akut og kronisk urethritis og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter.

Når purulent bihulebetændelse - under punktering vaskes den maksillære bihule med en tilstrækkelig mængde af lægemidlet.

Tonsillitis, faryngitis og laryngitis behandles ved at skylle halsen og / eller vandingen med en sprøjtedyse 3-4 gange 3-4 gange om dagen. Mængden af ​​lægemidlet i 1 skyl 10-15 ml.

Til stomatitis, gingivitis, periodontitis anbefales en mundskylning på 10-15 ml af præparatet 3-4 gange / dag.

Når de anvendes i kirurgi, traumatologi, forbrænding med forebyggende og terapeutiske formål, irrigerer de overfladen af ​​sår og forbrændinger, løst tampon sår og fistulous passager, fastgør gazet tamponer fugtet med præparatet. Behandlingsproceduren gentages 2-3 gange / dag i 3-5 dage. Metoden til aktiv dræning af sår og hulrum med et daglig forbrug på op til 1 liter af lægemidlet er yderst effektivt.

Ved anvendelse i obstetrik er gynækologi til forebyggelse af postpartum-infektion påføres i form af vaginale udskylninger før levering (5-7 dage), efter hver levering vaginale undersøgelse og postpartum 50 ml af produktet som en tampon med en eksponering på 2 timer, i løbet af 5 dag. For bekvemmeligheden af ​​vaginal vanding anbefales det at anvende en gynækologisk vedhæftning. Indholdet af hætteglasset med en gynækologisk vedhæftning kommer ind i vagina og vandes.

Kvinder under levering ved kejsersnit, umiddelbart før kirurgi behandlet vagina under kirurgi - livmoderhulen og snittet deri og postoperative podninger gennemvædet lægemidlet indgives ind i vagina med en eksponering i 2 timer i 7 dage. Behandling af inflammatoriske sygdomme udføres ved et kursus i 2 uger ved intravaginal administration af tamponer med lægemidlet såvel som ved metoden for lægelig elektroforese.

Til forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme er stoffet effektivt, hvis det anvendes senest 2 timer efter samleje. Indholdet af hætteglasset med urologisk applikator kommer ind i urinrøret i 2-3 minutter: mænd (2-3 ml), kvinder (1-2 ml) og ind i vagina (5-10 ml). For nemheds skyld anbefales brug af gynækologiske vedhæftede stoffer. Behandl huden af ​​det indre lår, pubis, kønsorganer. Efter proceduren anbefales det ikke at urinere i 2 timer.

I den komplekse behandling af urethrit og urethroprostatitis injiceres 2-3 ml af lægemidlet i urinrøret 1-2 gange om dagen, idet behandlingsforløbet er 10 dage.

Til akut faryngitis og / eller akut eksacerbation af kronisk tonsillitis, er svælget vandet med en sprøjtedyse. Børn i alderen 3-6 år: enkelt tryk på sprøjtedysens hoved (3-5 ml pr. Vanding), 3-4 gange / dag; børn i alderen 7-14 år ved at trykke to gange (5-7 ml pr. vanding), 3-4 gange / dag; børn over 14 år 3-4 gange trykke (10-15 ml pr. vanding), 3-4 gange / dag. Varigheden af ​​behandlingen varierer fra 4 til 10 dage afhængigt af timing af remission.

Vilkår for brug af stoffet

Lægemidlet er klar til brug.

Instruktioner vedrørende brug af emballage med sprøjtedyse

1. Fjern hætten fra hætteglasset, og fjern også den urologiske applikator fra 50 ml hætteglasset.

2. Fjern den vedlagte sprøjtedyse fra beskyttelsesemballagen.

3. Sæt sprøjtedysen på flasken.

4. Aktivér sprøjtedysen ved at trykke igen.

Retningslinjer for brug af en 50 ml eller 100 ml pakning med gynækologisk vedhæftning

1. Fjern hætten fra hætteglasset.

2. Fjern den medfølgende gynækologiske vedhæftning fra beskyttelsesemballagen.

3. Sæt det gynækologiske håndstykke på hætteglasset uden at fjerne den urologiske applikator.

Lokale reaktioner: I nogle tilfælde kan en fornemmelse af lysforbrænding forekomme på applikationsstedet, som passerer alene efter 15-20 sekunder og kræver ikke seponering af lægemidlet. Allergiske reaktioner.

Ved samtidig anvendelse med antibiotika steg deres antibakterielle og antifungale egenskaber.

Det bruges i obstetrik til indikationer.

Data om lægemidlets sikkerhed under amning (amning) gives ikke.

Lægemidlet bør opbevares utilgængeligt for børn ved en temperatur, der ikke overstiger 25 ° C. Holdbarhed - 3 år. Brug ikke lægemidlet efter udløbsdatoen.

http://health.mail.ru/drug/miramistin/

Miramistin til halsbørn anmeldelser

Forum Khabarovsk forældre HubMama

  • Klokken er nu 07 Mar 2019 13:04
  • Alle tider er UTC + 10:00

Miramistin

Moderator: Svtln

Re: Miramistin

Meddelelse Topochka »16. mar 2010, 14:44

Re: Miramistin

Meddelelse Naja "14. apr 2010, 09:44

Re: Miramistin

Fauna Meddelelsen "09 Jul 2010, 21:10

Re: Miramistin

The Message The Tired Moor "09 jul 2010, 21:39

Re: Miramistin

Meddelelse mamusik »09 Jul 2010, 21:46

Indikationer for brug

Kirurgi, traumatologi - forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår. Behandling af purulent-inflammatoriske processer i muskuloskeletale systemet.
Obstetrik, gynækologi - forebyggelse og behandling af suppuration fødslen traumer, sår vagina og perineum, obstetriske infektioner, inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).
Combustiology - behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af klasse II og IIIA, forberedelse af brændsår til dermatoplastik.
Venereologi - forebyggelse af infektion med kønssygdomme.
Urologi - kompleks behandling af akut og kronisk urethrit og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter
Tandlægebehandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis. Hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.
Otolaryngology - kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis.

Tilføjet efter 1 minut 16 sekunder:
Jeg vasker dem nogen sår, så jod eller hvad der er ved hånden.

http://khabmama.ru/forum/viewtopic.php?t=21612start=15

Miramistin

Udgivelsesformer

Instruktioner miramistina

Miramistin er et antiseptisk middel til lokal og udendørs brug. Det er udstyret med et bredt spektrum af antibakterielle virkninger, herunder nosokomiale mikrobielle stammer resistente over for antibiotika. Lægemidlet har en udtalt bakteriedræbende (skadelig for bakterie) effekt på gram-positiv (Staphylococcus spp., Streptococcus spp.) Og gram-negativ (Escherichia coli, Klebsiella spp., Pseudomonas aeruginosa) bakterier. Det har en fungicid virkning på ascomycetes af Penicillium og Aspergillus-slægten, gær (Torulopsis gabrata, Rhodotorula rubra) og gær-lignende (Candida albicans, Candida krusei, Candida tropicalis, Malassezia furfur, Pityrosporum orbiculare). Jeg kan hjælpe dig, jeg kan hjælpe dig, jeg kan hjælpe dig, du kan hjælpe dig, og du kan lede efter det., Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton rubrum, Trichophyton schoenleini, Trichophyton violacent, Trichophyton verrucosum) og andre monokulturer og sammenslutninger af patogene svampe, herunder svampemikroflora med resistens overfor kemoterapeutiske lægemidler. Det har antiviral aktivitet, der manifesteres mod komplekse vira (humant immundefektvirus, herpesvirus osv.). Lægemidlet virker også på patogener af kønsinfektioner (Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia spp., Trichomonas vaginalis, Treponema spp., Etc.). Effektivt forhindrer smitsomme skader på forbrændinger og åbne sår. Stimulerer genopretningsprocesser. Det aktiverer forekomsten af ​​beskyttende reaktioner i stedet for direkte anvendelse på grund af aktiveringen af ​​fagocytose. Tilstedeværelsen af ​​Miramistin udtrykt hyperosmolær aktivitet giver stoffet endog en række nyttige egenskaber. Så denne antiseptiske kan reducere sår og nærkanten betændelse, absorbere purulent exudat, der bidrager til dannelsen af ​​et tørt skorpe. Samtidig beskadiger Miramistin ikke granulering og normale hudceller, og hæmmer heller ikke marginal epithelialisering. Lægemidlet har ikke egenskaberne af irriterende og allergen. Når det anvendes lokalt, absorberes Miramistin ikke af huden og slimhinderne og går ikke ind i den systemiske cirkulation.

Når de bruges i traumatologi, forbrænding og terapeutisk og profylaktisk kirurgi, irrigerer de såret og brænder overfladen, bruger sår og fistulous kanalblokeringer, fiks gasbind tamponer gennemblødt i Miramistin. Denne procedure udføres 2-3 gange om dagen i 3-5 dage. En af de mest effektive er metoden til aktiv dræning af sår med et daglig forbrug af stoffet op til 1 l. Ved anvendelse i obstetrisk og gynækologisk praksis for at forhindre postpartum infektion producerer vaginal vanding i 5-7 dage før fødslen og i postpartum perioden. Forbruget af lægemidlet til en sådan procedure er 50 ml, eksponeringstiden er 2 timer. Hvis fødslen opstod ved kejsersnit, så umiddelbart før operationen, bliver vagina behandlet, livmoderhulen sammen med snittet laves i løbet af kurset, og efter operationen indsættes tamponer gennemblødt med miramistin i vagina i 2 timer dagligt i 1 uge. Behandling af sygdomme ved inflammatorisk genese udføres i form af to ugers kurser ved at indføre tamponer i vagina og / eller ved hjælp af lægemiddelelektroforese. For forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme vil Miramistin være effektiv, hvis den anvendes senest 2 timer efter samleje. Til dette gøres ved hjælp af den vedlagte urologiske applikator indsættes flaskenes indhold i urinrøret i 2-3 minutter: 2-3 ml (til mænd), 1-2 ml og yderligere 5-10 ml i vagina (til kvinder). Huden på lårets indre overflader, det perifere område og de ydre kønsorganer behandles også. Efter denne procedure anbefales det at afstå fra vandladning i 2 timer. I kombinationsbehandling af urethritis injiceres miramistin i urinrøret, 2-3 ml 1-2 gange om dagen i 10 dage. For betændelse i mundslimhinden og tandkød samt for periodontitis anvendes Miramistin i form af mundskyl med 10-15 ml opløsning 3-4 gange om dagen.

http://protabletky.ru/miramistin/

Miramistin /

Løsning til lokal anvendelse

Kirurgi, traumatologi: forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår. Behandling af purulent-inflammatoriske processer i muskuloskeletale systemet.

Obstetrics, gynækologi: forebyggelse og behandling af suppurations af postpartumskader, perineum og vagina sår, postpartum infektioner, inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).

Combustiology: behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af klasse II og IIIA, forberedelse af brændsår til dermatoplastik.

Dermatologi, venerologi: behandling og forebyggelse af pyoderma og ringorm, candidiasis i huden og slimhinder, fod mykoser.

Individuel forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme (herunder syfilis, gonoré, klamydia, trichomoniasis, genital herpes, genital candidiasis).

Urologi: kompleks behandling af akut og kronisk urethritis og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter.

Tandpleje: behandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis. Hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.

Otolaryngologi: kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis, pharyngitis.

Hos børn i alderen 3 til 14 år anvendes til kompleks behandling af akut faryngitis og / eller eksacerbation af kronisk tonsillitis.

Miramistin eller chlorhexidin

Nu taler de meget og skriver om billige analoger af dyre medicin. Og det er sandt - hvorfor betale for dyrt, hvor du nemt og sikkert kan håndtere billigt?

Miramistin blev for nylig konfronteret, da min familie blev ordineret en mundskyl med dette stof, det var en omfattende tandbehandling. Da vi spurgte lægen: Hvorfor er det umuligt at bruge chlorhexidin - så hørte vi svaret: Hvorfor er det umuligt, det kan du, men du vil føle forskellen. Og forskellen blev følt straks. Med samme handling - Miramistin giver slet ikke en brændende fornemmelse, når der skylles munden og kommer ind i halsen, og der er ingen plaque fra Miramistin som Chlorhexidin. Senere hørte jeg meget tilbagemelding fra mine venner, at børn også roligt reagerer på Miramistin under behandling af angina.

Uden at gå ind i stoffernes kemiske sammensætninger og virkningen af ​​deres aktive stoffer, forsøgte jeg at finde ud af, hvad deres væsentlige forskel er for vores almindelige forbrugere.

Begge disse stoffer anvendes til lokal behandling af sår, nedskæringer og slid, til forebyggelse af STD'er, udpeget af otolaryngologer, kirurger og tandlæger. Begge disse stoffer har en skadelig virkning på gram-positive og gram-negative bakterier, protozoer, visse typer vira og gær.

Hvad er deres videnskabelige forskel så at sige? Det faktum, at Miramistin har et bredere spektrum af handling, da det har antifungale virkninger. Chlorhexidin besidder ikke antifungal virkning.

Herfra konklusioner. Miramistin er bedre til at behandle hudsygdomme og kampsfugle. For eksempel er Miramistin udelukkende brugt til vask af øjnene. På min egen erfaring vil jeg sige, at Miramistin er mere behageligt, når man skyller munden og sprøjter halsen (der er ingen brænding, lugt eller anden byaki). I tilfælde af køb af narkotika i dit førstehjælpskit til hjemmet, så er det bare, hvis chlorhexidin også er egnet til desinfektion af mindre sår, forbrændinger, behandling af hænder og desinfektion.

Du spørger mig, hvad jeg skal købe. Mit svar er dette: hvad lægen foreskrev. Og hvis uden aftale, afhængigt af størrelsen på din tegnebog. Da vi alle ved, at Miramistin er meget dyrere.

http: //xn--80avnr.xn--p1ai/%D0%9C%D0%B5%D0% B4% D0% B8% D1% 86% D0% B8% D0% BD% D0% B0 /% D0% 9C% D0% B8% D1% 80% D0% B0% D0% BC% D0% B8% D1% 81% D1% 82% D0% B8% D0% BD

Miramistin til halsbørn anmeldelser

Piger, hej! Min baby har en ondt i halsen og går ikke væk, de gik til lægerne allerede, man siger pharyngitis, den anden laryngitis.. selvom forskellen ikke er stor. skriblet som det burde være stoffer.
Miramistin, Chlorophyllipt, Hexoral.. tabletter, indåndinger! Hvad er det bedste af dem at bruge i henhold til dine erfaringer? Ingen substitutter overhovedet er hinanden..
efter reklame miramistina sådan http://www.youtube.com/watch?v=Ir3ma4MyvM4feature=plcp og anfisa Czech
Generelt er det skræmmende at poke et barn i halsen, jeg undskylder, konstant sex..
Chlorofilipt siges at være forældet, end Mashulka kan helbrede halsen, det græder allerede ((og jeg sammen med det.

Hvad har sex at gøre med det? Miramistin er et bredt fungerende stof. Du kan fortsætte med at blive imponeret, og så - 2 søge efter en helt smagløs medicin og måske vil halsen stoppe med at gøre ondt.
Generelt overrasker du mig, lægen har afgivet midlerne, og i stedet for hurtigt at begynde at bruge dem, se underlige videoer

Nå, ordinerede stoffer, jeg vil gerne vide mere, konsultere erfarne piger! Tak!

Hmm, jeg er enig med den foregående udtalelse. Og så sex? Miramistin i ENT praksis er meget udbredt. Hvorfor gå til lægerne overhovedet, hvis det er bedre at lytte til Anfisa Chekhov. Og barnet lider allerede i tre dage og modtager ikke behandling. Har synd på babyen! Jeg kan kun tilføje, at Hexoral (i min erfaring) er meget kaustisk, min hals brænder dårligt. Min Tantum Verde er god til at hjælpe.

video om sex, uden nogen miramistina

piger, skør ikke, vi behandles, behandles, selvfølgelig!

video om sex, uden nogen miramistina

kl 1:22, Miramistin vises, han er den tredje

Morderen er chlorhexedin. Det er den samme verden, kun vores og koster ikke 100 rubler, men 10! hældes i et glas og skyllede nakken. Generelt har vi et øre / næse / hals / næse ømfag. Jeg laver urter - eg bark uden fejl, sammen med kamille og morgenfrue. Skyl oftere, og al infektion vil gå væk!

Og hvis barnet er lille og ikke kan skylle?

Og hvis barnet er lille og ikke kan skylle?

Så kamille te. Vi var så reddede - mindst 2-3 sip, og nakkeen vasker. Men generelt - tamtum verde (søde børn med fornøjelse), ja, hexoral (ubehageligt, men det hjælper godt). Vi hjalp stadig honning på spidsens spids - opløst. Dette er hvis der ikke er allergi.

Ksyush, og os vores børnelæge ordineret "Dioxidin" i tilfælde af angina. Ampulka er billig, men effekten er 100%. Barnet blev meget bedre i løbet af dagen. Forresten spredte de også dem (de blev smittet af børn), så de følte sig straks bedre.
Pigerne troede aldrig, at jeg var allergisk over for kamille. Jeg døde næsten, da jeg drak en halv kop. Jeg var nødt til at ringe til en ambulance.

Piger hvorfor har du brug for kemi, hjælp naturlige ingredienser - gurkemeje (naturligt antibiotikum) og salt. En halv teskefuld gurkemeje og et gulv. en teskefuld salt opløses i et glas varmt vand, skylles flere gange om dagen. Ikke værre end dioxidin!

Som en person med "kronisk medfødt" pharyngitis, siger jeg Miramistin er en effektiv ting. Det er kun nødvendigt, som lægen har ordineret (for mig, en voksen med skylning med ufortyndet. Det kommer ud meget dyrt). En anden tonsilgo * n. Min datter blev ordineret med 2 år, og jeg begyndte også at blive behandlet for dem. Og det bedste skyller helbreder, men så kan barnets alder ikke tillade det.

Piger, tak for rådene, i dag ser det ud til at være bedre allerede.. ikke så hæs, vi stoppede ved Miramistin - Internett-feedback er meget positiv, indånding og kamille skylles! Pas på dig selv! Bliv ikke syg også!

Ifølge mine observationer er halsen følelser. Derfor fred, hvis nogen konflikt i huset, roen barnet, roen også (som det ikke er svært). Aromaterapi, valerianochka, te med honning, mynte. Hvis der ikke er hoste, er honning og host ikke meget venlig, normalt efter halsen er der hoste.

1. Salt og varmt vand, som det vil stå, er det bedre at løsne op, ikke kaustisk, men det vil kvalme. Skyl indtil du keder dig. Ofte. Dette vil blødgøre stoffet. Hvis du ikke kan det, så er alkoholtinkturen af ​​calendula med vand. Chlorhexedin vildt, men dræber alt. Jeg kan ikke bruge det. Her er regelmæssigheden og kvaliteten af ​​skylning vigtig, du skal lave en bestemt lyd, se på internettet. At nå mandlerne.
2. Om morgenen, og som du husker, med en teske forsigtigt skrabe alt fra tungen (på Smolny Institutet gjorde de det tidligere om morgenen, min mormor fortalte mig hver dag og yogier), kimen fjerner kimen.
3. Absorberende isikler, jeg glemmer det, der kaldes, på det en mand med skæg på urter, det fjerner mekanisk alle byaku fra tonsillerne.
4. Imudon, opløse. Dyrt, men effektivt. Dette er en lokal immunostimulator. Drikke ikke efter ham, spis ikke. Sørg for at sutte om natten og ligge ned. Der er erstatninger, lysobact osv. Billigere. Jeg kan ikke godtgøre dem. Der er bakteriofager, de er vanskelige at købe. Grøn swill, den skal vaskes.
5. Sove i sokker.
6. Sennep plaster til fods for natten.
7. Derefter vaskes mandlerne med lægen, hvis du ofte er syg, skal du vaske regelmæssigt hver sjette måned.
8. Rubbende salver til natten, Procter og Gamble har en god en, som Dr. IOM, men lidt bedre.
9. Drik vand, ikke juice, ikke te, men vand, simpelt. Juice pakker generelt ondt.
10. Skift lægen, hvis ikke passere.

http://club.osinka.ru/topic-127134

Flere Artikler Om Lung Health