Spray Infamed Miramistin - anmeldelser

Rapport fra Julia-SPb »ons 17. okt 2007 16:19

Meddelelse Elena76 »ons 17 okt 2007 16:43

Alex Meddelelsen »ons 17 okt 2007 21:05

Meddelelse Donna »ons 17 okt 2007 22:53

Rapport af Julia-SPb »Tue 18 okt 2007 06:30

Alex besked »tors 18 okt 2007 07:50

Meddelelsen Cosha »Tue 25 Okt 2007 18:11

Meddelelse Teddy Bear »Sun Dec 23, 2007 20:59

Beskeden The optimist »Sun Dec 23, 2007 21:23

The Carey Message »Mon 24 dec 2007 07:51

The Teddy Bear Message »Mon 24 dec 2007 18:53

Meddelelse NatKa »Fre 11 jan 2008 08:52

Vores børnelæger, Miramistina, er meget ofte ordineret, i et år allerede 3.
i første omgang brugte vi aktivt, som lægen foreskrev: "Så er virussen ARVI og drys den røde hals - sprinkle Miramistinchik oftere ikke spise i en halv time, ikke drik efter det og dryppe også i næsen".
Men så begyndte jeg at tænke på noget, hvis det ikke er ondt i halsen, men en viral faryngitis - hvad skal Miramistin beskæftige sig med?
om udnævnelsen er berettiget, og hvis der opstår ubalance i mikroflora: nogle vil blive dræbt, andre vil trække sig af glæde (dem der ikke har nogen effekt på dem eller har udviklet modstand). Kan dette være vejen til en tankkomplikation? Hvem har nogen meninger?
Generelt begyndte jeg forsigtigt at bruge den: at salve herpes, stomatitis, der - ja !, og den røde hals til at sprøjte med SARS - jeg vil brygge bedre end ukrudt, og jeg vælger lollipops uden antiseptisk;
og hvis en ondt i halsen - så alt for at drikke antibiotika - hvad skal du så splashe?
Måske har jeg fejl?

Yegorushke 4,5
Nikita 2.2

Alex Meddelelsen »fre 11 jan 2008 11:26

Meddelelse Lis_a »Lør 01 Mar 2008 00:52

MYRAMISTIN
Kemisk navn: Benzyldimethyl [3- (myristoylamino) propyl] ammoniumchlorid, monohydrat
Karakteristik: Hvidt lugtfri krystallinsk pulver. Let (langsomt) opløseligt i vand, 95% alkohol, chloroform.
Farmakologisk virkning: Farmakologisk virkning - antiseptisk. Har egenskaberne af et kationisk overfladeaktivt middel, et hydrofobt interagerer med et lipiddobbeltlagsmembraner og andre bakterier. Mikroorganisme, som øger permeabiliteten af ​​cellevæggen og cytoplasmatiske membran og inducerer cytolyse. Det er aktivt mod gram-positive (stafylokokker, streptokokker, bacillus miltbrand et al.) Og Gram negative (Escherichia, Shigella, Salmonella cholerae, gonococcus) mikroorganismer, spirochæter, Corynebacterium diphtheria, et antal intracellulære patogener, herunder chlamydia, vira (herpes simplex, influenza, HIV), nogle svampe (Candida, rød trihofiton). Inhiberer mikrobiel association (Staphylococcus og Escherichia, Staphylococcus og Pseudomonas aeruginosa), penitsillinazoprodutsiruyuschie hospitalsstammer. Det øger den funktionelle aktivitet af immunceller, stimulerer uspecifik lokalt immunrespons, fremskynder helingsprocessen, reducerer resistensen af ​​mikroorganismer over for antibiotika. Praktisk taget ikke absorberet i den systemiske cirkulation.
Indikationer: Ved kirurgi - inficerede og ukomplicerede sår, osteomyelitis, postoperative sår hos patienter med udslettende endarteritis, tromboangiitis, kirurgisk infektion i tilfælde af II-III graders forbrændinger (forebyggelse og behandling); i gynækologisk og obstetrisk praksis - inflammatoriske sygdomme hos kvindelige kønsorganer, genital candidiasis, forebyggelse af infektion af fødselsskader; i urologi, urethritis, prostatitis, nødforebyggelse af en række seksuelt overførte sygdomme (syfilis, gonoré, trichomoniasis, chlamydia); i tandlægevirksomhed - stomatitis, periodontitis, hygiejnisk behandling af aftagelige proteser; med sygdomme i det øvre luftveje - ydre og otitis medier, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis; svampe hud læsioner.
Kontraindikationer: Overfølsomhed.
Bivirkning: Lokal: Fornemmelse af lysbrænding i kort tid (10-15 s).
Overdosering: Ikke beskrevet.
Forholdsregler: Undgå kontakt med øjnene.
Dosering og indgivelse: Lokalt: Vandbind serviet fyldes rigeligt med en 0,01% opløsning og påføres på et inficeret sår eller brændeoverflade under en okklusiv dressing. Efter operation for osteomyelitis, vandes med en opløsning gennem dræning og lukter pludseligt de postoperative sår og fistulous passager (swabs fugtet med Miramistina opløsning). Ved behandling af urethritis og urethrostatitis intrauretralt - 2-5 ml 2-3 gange om dagen i ugen. Til nødforebyggelse af sygdomme seksuelt overførte infektioner: senest 2 timer efter afslappet seksuel kontakt efter omhyggelig toilet i de eksterne genitalorganer, behandles de med rigeligt fugtede bomuldspindler, så er 1-1,5 ml intraurethral, ​​og kvinder har også 5-10 ml af lægemidlet findes i den vaginale douching. Inflammatoriske sygdomme hos de kvindelige kønsorganer: daglig intravaginal administration af tamponer fugtet med en opløsning eller organelektroforese i 10-14 dage. For at forhindre infektion i fødselskanalen: fra den tidlige postpartumperiode hver 2. time Vagina injiceres med rigeligt fugtede tamponer. Med purulent otitis medier: 1-2 ml i den ydre øregang, sinus - rigelig vask af den maksillære sinus efter punktering og fjernelse af pus; tonsillitis og laryngitis - gurgling 4-6 gange om dagen.
MIRAMISTIN LØSNING TIL LOKAL ANVENDELSE 0,01%
Latin navn: Solutio Myramistini pro uso localo 0,01%
Sammensætning og form for frigivelse: 1 ml opløsning indeholder benzyldimethyl-3- (myristoylamino) propylammoniumhydratchlorid (Miramistin) (kationisk overfladeaktivt middel) 0,1 mg; i polyethylenflasker med en urethral dyse på 100 ml eller i polyethylenflasker på 200 ml udstyret med en sprøjtepumpe og 500 ml.
.I tilfælde af akut eller kronisk purulent otitis injiceres lægemidlet i hvert øre. Ved purulent sinus under punktering vaskes den maksillære sinus med en tilstrækkelig mængde antiseptisk. Ved tonsillitis og laryngitis anbefales flere gurgling.
Opbevaringsforhold: p.-local. : Ved stuetemperatur
Udløbsdato: rn local. : 3 år

Miramistin-Darnitsa
Latin navn: Myramistin-Darnitsa
Sammensætning og form for frigivelse: 100 g salve indeholder benzyldimethyl-3 (myristoylamino) propylammoniumchloridmonohydrat (Miramistin) 0,5 g; i aluminium rør af 15 g, i et kartonbundt et rør.


tilsat efter 4 minutter:

Og tro mig, i Moskva sælges det på alle apoteker, og i Smolensk købte jeg en halvliter flaske, godt for store pennies.

http://www.komarovskiy.net/forum/viewtopic.php?t=7543

Miramistin

◊ Løsningen til topisk brug er farveløs, gennemsigtig, skummende, når den rystes.

Hjælpestoffer: renset vand - op til 1 l.

50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med et skruetæt-pakningspap.
100 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med et skruetæt-pakningspap.
50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåg komplet med en sprøjtesprayer - papemballage.
50 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåge komplet med gynækologiske emballageemballager af pap.
100 ml - polyethylenflasker (1) med en urologisk applikator med en skruelåge komplet med gynækologiske pakninger - pap.
100 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
150 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
200 ml - polyethylenflasker (1) komplet med sprøjtedyser eller forsynet med sprøjtepumpe og beskyttelseshætte - kartonpakninger.
500 ml - polyethylenflasker (1) med en skruehætte med kontrol af det første åbningspakke.
500 ml - polyethylenflasker (12) med en skruelåg med kontrol af de første åbningspapir til forbrugeremballage (til hospitaler).

Miramistin har et bredt spektrum af antimikrobielle virkninger, herunder antibiotika resistente stammer.

Lægemidlet har en markant baktericid aktivitet mod Gram-positive (Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Streptococcus pneumoniae et al.), Gram-negative (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Klebsiella spp., Etc.), Aerobe og anaerobe bakterier, bestemt som monokulturer og mikrobielle foreninger, herunder nosokomiske stammer med antibiotikaresistens.

Har antifungal aktivitet på Aspergillus genus Ascomycetes og slægten Penicillium, gær (Rhodotorula rubra, Torulopsis gabrata etc.), og gær-lignende svampe (Candida albicans, Candida tropicalis, Candida krusei, Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur), etc.) dermatofytter (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton verrucosum, Trichophyton schoenleini, Trichophyton violacent, Epidermophyton Kaufman-Wolf, Epidermophyton floccosum, Microsporum gypseum, Microsporum canis, etc.), såvel som andre patogene svampe i en monokultur og mikrobielle foreninger, herunder svampemikroflora med resistens overfor kemoterapeutiske lægemidler.

Det har en antiviral virkning, er aktiv mod komplekse vira (herpesvirus, humant immundefektvirus og andre).

Miramistin virker på seksuelt overførte patogener (Chlamydia spp., Treponema spp., Trichomonas vaginalis, Neisseria gonorrhoeae og andre).

Effektivt forhindrer infektion af sår og forbrændinger. Aktiverer regenereringsprocesser. Stimulerer beskyttelsesreaktioner på anvendelsesstedet på grund af aktiveringen af ​​phagocyternes absorptions- og fordøjelsesfunktioner, forstærker aktiviteten af ​​monocyt-makrofagsystemet. Det har en udtalt hyperosmolær aktivitet, som et resultat af hvilken det undertrykker sår og perifokal inflammation absorberer purulent exudat, hvilket bidrager til dannelsen af ​​et tørt skur. Beskadiger ikke granuleringer og levedygtige hudceller, hæmmer ikke marginal epitelisering.

Det har ingen lokal irriterende og allergifremkaldende egenskaber.

Til brug i otorhinolaryngologi:

- kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis, pharyngitis;

- Kompleks behandling af akut faryngitis og / eller forværring af kronisk tonsillitis hos børn i alderen 3 til 14 år.

Til brug i tandpleje:

- behandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis;

- hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.

Til brug i kirurgi, traumatologi:

forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår

- behandling af muskuloskeletalsystemets purulent-inflammatoriske processer.

Til brug i obstetrik og gynækologi:

- forebyggelse og behandling af suppurationer af postpartumskader, sår i perineum og vagina, postpartuminfektioner;

- forebyggelse og behandling af inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).

Til brug i forbrænding:

- behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af II og IIIA-graden

- fremstilling af brændesår til dermatoplastik

Til anvendelse i dermatologi, venerologi:

- behandling og forebyggelse af pyoderma og ringorm, candidiasis i huden og slimhinderne, mykoser af fødderne

- individuel forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme (syfilis, gonoré, klamydia, trichomoniasis, genital herpes, genital candidiasis osv.).

Til brug i urologi:

- kompleks behandling af akut og kronisk urethritis og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter.

Når purulent bihulebetændelse - under punktering vaskes den maksillære bihule med en tilstrækkelig mængde af lægemidlet.

Tonsillitis, faryngitis og laryngitis behandles ved at skylle halsen og / eller vandingen med en sprøjtedyse 3-4 gange 3-4 gange om dagen. Mængden af ​​lægemidlet i 1 skyl 10-15 ml.

Til stomatitis, gingivitis, periodontitis anbefales en mundskylning på 10-15 ml af præparatet 3-4 gange / dag.

Når de anvendes i kirurgi, traumatologi, forbrænding med forebyggende og terapeutiske formål, irrigerer de overfladen af ​​sår og forbrændinger, løst tampon sår og fistulous passager, fastgør gazet tamponer fugtet med præparatet. Behandlingsproceduren gentages 2-3 gange / dag i 3-5 dage. Metoden til aktiv dræning af sår og hulrum med et daglig forbrug på op til 1 liter af lægemidlet er yderst effektivt.

Ved anvendelse i obstetrik er gynækologi til forebyggelse af postpartum-infektion påføres i form af vaginale udskylninger før levering (5-7 dage), efter hver levering vaginale undersøgelse og postpartum 50 ml af produktet som en tampon med en eksponering på 2 timer, i løbet af 5 dag. For bekvemmeligheden af ​​vaginal vanding anbefales det at anvende en gynækologisk vedhæftning. Indholdet af hætteglasset med en gynækologisk vedhæftning kommer ind i vagina og vandes.

Kvinder under levering ved kejsersnit, umiddelbart før kirurgi behandlet vagina under kirurgi - livmoderhulen og snittet deri og postoperative podninger gennemvædet lægemidlet indgives ind i vagina med en eksponering i 2 timer i 7 dage. Behandling af inflammatoriske sygdomme udføres ved et kursus i 2 uger ved intravaginal administration af tamponer med lægemidlet såvel som ved metoden for lægelig elektroforese.

Til forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme er stoffet effektivt, hvis det anvendes senest 2 timer efter samleje. Indholdet af hætteglasset med urologisk applikator kommer ind i urinrøret i 2-3 minutter: mænd (2-3 ml), kvinder (1-2 ml) og ind i vagina (5-10 ml). For nemheds skyld anbefales brug af gynækologiske vedhæftede stoffer. Behandl huden af ​​det indre lår, pubis, kønsorganer. Efter proceduren anbefales det ikke at urinere i 2 timer.

I den komplekse behandling af urethrit og urethroprostatitis injiceres 2-3 ml af lægemidlet i urinrøret 1-2 gange om dagen, idet behandlingsforløbet er 10 dage.

Til akut faryngitis og / eller akut eksacerbation af kronisk tonsillitis, er svælget vandet med en sprøjtedyse. Børn i alderen 3-6 år: enkelt tryk på sprøjtedysens hoved (3-5 ml pr. Vanding), 3-4 gange / dag; børn i alderen 7-14 år ved at trykke to gange (5-7 ml pr. vanding), 3-4 gange / dag; børn over 14 år 3-4 gange trykke (10-15 ml pr. vanding), 3-4 gange / dag. Varigheden af ​​behandlingen varierer fra 4 til 10 dage afhængigt af timing af remission.

Vilkår for brug af stoffet

Lægemidlet er klar til brug.

Instruktioner vedrørende brug af emballage med sprøjtedyse

1. Fjern hætten fra hætteglasset, og fjern også den urologiske applikator fra 50 ml hætteglasset.

2. Fjern den vedlagte sprøjtedyse fra beskyttelsesemballagen.

3. Sæt sprøjtedysen på flasken.

4. Aktivér sprøjtedysen ved at trykke igen.

Retningslinjer for brug af en 50 ml eller 100 ml pakning med gynækologisk vedhæftning

1. Fjern hætten fra hætteglasset.

2. Fjern den medfølgende gynækologiske vedhæftning fra beskyttelsesemballagen.

3. Sæt det gynækologiske håndstykke på hætteglasset uden at fjerne den urologiske applikator.

Lokale reaktioner: I nogle tilfælde kan en fornemmelse af lysforbrænding forekomme på applikationsstedet, som passerer alene efter 15-20 sekunder og kræver ikke seponering af lægemidlet. Allergiske reaktioner.

Ved samtidig anvendelse med antibiotika steg deres antibakterielle og antifungale egenskaber.

Det bruges i obstetrik til indikationer.

Data om lægemidlets sikkerhed under amning (amning) gives ikke.

Lægemidlet bør opbevares utilgængeligt for børn ved en temperatur, der ikke overstiger 25 ° C. Holdbarhed - 3 år. Brug ikke lægemidlet efter udløbsdatoen.

http://health.mail.ru/drug/miramistin/

Miramistin til børn anmeldelser

Forum Khabarovsk forældre HubMama

  • Klokken er nu 07 Mar 2019 06:39
  • Alle tider er UTC + 10:00

Miramistin

Moderator: Svtln

Re: Miramistin

Meddelelse Topochka »16. mar 2010, 14:44

Re: Miramistin

Meddelelse Naja "14. apr 2010, 09:44

Re: Miramistin

Fauna Meddelelsen "09 Jul 2010, 21:10

Re: Miramistin

The Message The Tired Moor "09 jul 2010, 21:39

Re: Miramistin

Meddelelse mamusik »09 Jul 2010, 21:46

Indikationer for brug

Kirurgi, traumatologi - forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår. Behandling af purulent-inflammatoriske processer i muskuloskeletale systemet.
Obstetrik, gynækologi - forebyggelse og behandling af suppuration fødslen traumer, sår vagina og perineum, obstetriske infektioner, inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).
Combustiology - behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af klasse II og IIIA, forberedelse af brændsår til dermatoplastik.
Venereologi - forebyggelse af infektion med kønssygdomme.
Urologi - kompleks behandling af akut og kronisk urethrit og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter
Tandlægebehandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis. Hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.
Otolaryngology - kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis.

Tilføjet efter 1 minut 16 sekunder:
Jeg vasker dem nogen sår, så jod eller hvad der er ved hånden.

http://khabmama.ru/forum/viewtopic.php?t=21612start=15

Miramistin

Udgivelsesformer

Instruktioner miramistina

Miramistin er et antiseptisk middel til lokal og udendørs brug. Det er udstyret med et bredt spektrum af antibakterielle virkninger, herunder nosokomiale mikrobielle stammer resistente over for antibiotika. Lægemidlet har en udtalt bakteriedræbende (skadelig for bakterie) effekt på gram-positiv (Staphylococcus spp., Streptococcus spp.) Og gram-negativ (Escherichia coli, Klebsiella spp., Pseudomonas aeruginosa) bakterier. Det har en fungicid virkning på ascomycetes af Penicillium og Aspergillus-slægten, gær (Torulopsis gabrata, Rhodotorula rubra) og gær-lignende (Candida albicans, Candida krusei, Candida tropicalis, Malassezia furfur, Pityrosporum orbiculare). Jeg kan hjælpe dig, jeg kan hjælpe dig, jeg kan hjælpe dig, du kan hjælpe dig, og du kan lede efter det., Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton rubrum, Trichophyton schoenleini, Trichophyton violacent, Trichophyton verrucosum) og andre monokulturer og sammenslutninger af patogene svampe, herunder svampemikroflora med resistens overfor kemoterapeutiske lægemidler. Det har antiviral aktivitet, der manifesteres mod komplekse vira (humant immundefektvirus, herpesvirus osv.). Lægemidlet virker også på patogener af kønsinfektioner (Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia spp., Trichomonas vaginalis, Treponema spp., Etc.). Effektivt forhindrer smitsomme skader på forbrændinger og åbne sår. Stimulerer genopretningsprocesser. Det aktiverer forekomsten af ​​beskyttende reaktioner i stedet for direkte anvendelse på grund af aktiveringen af ​​fagocytose. Tilstedeværelsen af ​​Miramistin udtrykt hyperosmolær aktivitet giver stoffet endog en række nyttige egenskaber. Så denne antiseptiske kan reducere sår og nærkanten betændelse, absorbere purulent exudat, der bidrager til dannelsen af ​​et tørt skorpe. Samtidig beskadiger Miramistin ikke granulering og normale hudceller, og hæmmer heller ikke marginal epithelialisering. Lægemidlet har ikke egenskaberne af irriterende og allergen. Når det anvendes lokalt, absorberes Miramistin ikke af huden og slimhinderne og går ikke ind i den systemiske cirkulation.

Når de bruges i traumatologi, forbrænding og terapeutisk og profylaktisk kirurgi, irrigerer de såret og brænder overfladen, bruger sår og fistulous kanalblokeringer, fiks gasbind tamponer gennemblødt i Miramistin. Denne procedure udføres 2-3 gange om dagen i 3-5 dage. En af de mest effektive er metoden til aktiv dræning af sår med et daglig forbrug af stoffet op til 1 l. Ved anvendelse i obstetrisk og gynækologisk praksis for at forhindre postpartum infektion producerer vaginal vanding i 5-7 dage før fødslen og i postpartum perioden. Forbruget af lægemidlet til en sådan procedure er 50 ml, eksponeringstiden er 2 timer. Hvis fødslen opstod ved kejsersnit, så umiddelbart før operationen, bliver vagina behandlet, livmoderhulen sammen med snittet laves i løbet af kurset, og efter operationen indsættes tamponer gennemblødt med miramistin i vagina i 2 timer dagligt i 1 uge. Behandling af sygdomme ved inflammatorisk genese udføres i form af to ugers kurser ved at indføre tamponer i vagina og / eller ved hjælp af lægemiddelelektroforese. For forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme vil Miramistin være effektiv, hvis den anvendes senest 2 timer efter samleje. Til dette gøres ved hjælp af den vedlagte urologiske applikator indsættes flaskenes indhold i urinrøret i 2-3 minutter: 2-3 ml (til mænd), 1-2 ml og yderligere 5-10 ml i vagina (til kvinder). Huden på lårets indre overflader, det perifere område og de ydre kønsorganer behandles også. Efter denne procedure anbefales det at afstå fra vandladning i 2 timer. I kombinationsbehandling af urethritis injiceres miramistin i urinrøret, 2-3 ml 1-2 gange om dagen i 10 dage. For betændelse i mundslimhinden og tandkød samt for periodontitis anvendes Miramistin i form af mundskyl med 10-15 ml opløsning 3-4 gange om dagen.

http://protabletky.ru/miramistin/

Miramistin /

Løsning til lokal anvendelse

Kirurgi, traumatologi: forebyggelse af suppuration og behandling af purulente sår. Behandling af purulent-inflammatoriske processer i muskuloskeletale systemet.

Obstetrics, gynækologi: forebyggelse og behandling af suppurations af postpartumskader, perineum og vagina sår, postpartum infektioner, inflammatoriske sygdomme (vulvovaginitis, endometritis).

Combustiology: behandling af overfladiske og dybe forbrændinger af klasse II og IIIA, forberedelse af brændsår til dermatoplastik.

Dermatologi, venerologi: behandling og forebyggelse af pyoderma og ringorm, candidiasis i huden og slimhinder, fod mykoser.

Individuel forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme (herunder syfilis, gonoré, klamydia, trichomoniasis, genital herpes, genital candidiasis).

Urologi: kompleks behandling af akut og kronisk urethritis og specifik urethroprostatitis (chlamydia, trichomoniasis, gonoré) og ikke-specifik karakter.

Tandpleje: behandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske sygdomme i mundhulen: stomatitis, gingivitis, periodontitis, periodontitis. Hygiejnisk behandling af aftagelige proteser.

Otolaryngologi: kompleks behandling af akut og kronisk otitis, bihulebetændelse, tonsillitis, laryngitis, pharyngitis.

Hos børn i alderen 3 til 14 år anvendes til kompleks behandling af akut faryngitis og / eller eksacerbation af kronisk tonsillitis.

Miramistin eller chlorhexidin

Nu taler de meget og skriver om billige analoger af dyre medicin. Og det er sandt - hvorfor betale for dyrt, hvor du nemt og sikkert kan håndtere billigt?

Miramistin blev for nylig konfronteret, da min familie blev ordineret en mundskyl med dette stof, det var en omfattende tandbehandling. Da vi spurgte lægen: Hvorfor er det umuligt at bruge chlorhexidin - så hørte vi svaret: Hvorfor er det umuligt, det kan du, men du vil føle forskellen. Og forskellen blev følt straks. Med samme handling - Miramistin giver slet ikke en brændende fornemmelse, når der skylles munden og kommer ind i halsen, og der er ingen plaque fra Miramistin som Chlorhexidin. Senere hørte jeg meget tilbagemelding fra mine venner, at børn også roligt reagerer på Miramistin under behandling af angina.

Uden at gå ind i stoffernes kemiske sammensætninger og virkningen af ​​deres aktive stoffer, forsøgte jeg at finde ud af, hvad deres væsentlige forskel er for vores almindelige forbrugere.

Begge disse stoffer anvendes til lokal behandling af sår, nedskæringer og slid, til forebyggelse af STD'er, udpeget af otolaryngologer, kirurger og tandlæger. Begge disse stoffer har en skadelig virkning på gram-positive og gram-negative bakterier, protozoer, visse typer vira og gær.

Hvad er deres videnskabelige forskel så at sige? Det faktum, at Miramistin har et bredere spektrum af handling, da det har antifungale virkninger. Chlorhexidin besidder ikke antifungal virkning.

Herfra konklusioner. Miramistin er bedre til at behandle hudsygdomme og kampsfugle. For eksempel er Miramistin udelukkende brugt til vask af øjnene. På min egen erfaring vil jeg sige, at Miramistin er mere behageligt, når man skyller munden og sprøjter halsen (der er ingen brænding, lugt eller anden byaki). I tilfælde af køb af narkotika i dit førstehjælpskit til hjemmet, så er det bare, hvis chlorhexidin også er egnet til desinfektion af mindre sår, forbrændinger, behandling af hænder og desinfektion.

Du spørger mig, hvad jeg skal købe. Mit svar er dette: hvad lægen foreskrev. Og hvis uden aftale, afhængigt af størrelsen på din tegnebog. Da vi alle ved, at Miramistin er meget dyrere.

http: //xn--80avnr.xn--p1ai/%D0%9C%D0%B5%D0% B4% D0% B8% D1% 86% D0% B8% D0% BD% D0% B0 /% D0% 9C% D0% B8% D1% 80% D0% B0% D0% BC% D0% B8% D1% 81% D1% 82% D0% B8% D0% BD

0P3.RU

behandling af forkølelse

  • Respiratoriske sygdomme
    • Fælles forkølelse
    • SARS og ARI
    • influenza
    • hoste
    • lungebetændelse
    • bronkitis
  • ENT sygdomme
    • Løbende næse
    • antritis
    • halsbetændelse
    • Ondt i halsen
    • mellemørebetændelse

Miramistin rhinitis til børn anmeldelser

Miramistin i en forkølelse: hvor effektiv?

Miramistin er et antiseptisk middel, som bruges til lokal brug. Lægemidlet udleveres uden en læges recept i form af en spray og opløsning til lokal brug.

Miramistin bruges til behandling af bihulebetændelse og langvarig rhinitis til behandling af symptomer på akut rhinitis, bihulebetændelse. De fleste læger ordinerer ofte dette stof i næsen, det bekæmper effektivt forskellige lidelser i næsepassagen. Som regel er dette lægemiddel ordineret til gravide kvinder og børn.

Hvad er et lægemiddel?

Miramistin fås i form af en spray med en sprøjtedyse og i form af en opløsning.

Meget ofte bliver en løbende næse kronisk, især i tilfælde hvor influenza, akutte respiratoriske virusinfektioner, akutte åndedrætsinfektioner er meget vanskelige. Den allergiske reaktion på uld, cigaretrøg, støv eller pollen forværres dramatisk. Desuden kan årsagen også være bihulebetændelse, bihulebetændelse eller tør luft i huset. Derfor er det yderst vigtigt at fugte næseslimhinden og i tide for at begynde at anvende et lokalt antiseptisk middel, fx Miramistin.

Hvordan man behandler en løbende næse i et barn på 8 måneder, og hvilke lægemidler der skal bruges til dette findes i denne artikel.

Pakken af ​​dette lægemiddel omfatter:

  • Selve flasken med stoffet;
  • Dysesprøjte, som giver dig mulighed for at bruge løsningen ikke kun til skylning, men også som en spray (sidstnævnte er meget velegnet til meget små børn).

Væsken selv er klar og skummer med hver rystning. Talrige anmeldelser af mennesker tyder på, at dette lægemiddel ikke har nogen lugt eller smag.

Miramistin ødelægger Staphylococcus, Chlamydia, Streptococcus, Trichomonas og forskellige vira og svampe.

Hvad er opskriften til en forkølelse hjemme bedst og nemmest at forberede, det er værd at vide ved at læse denne artikel.

Lægemidlet virker som et stimulerende middel, som øger kroppens modstand mod antistoffer. Lægemidlet absorberes ikke kun i blodet, men også helt sikkert for barnets krop.

vidnesbyrd

  • Til behandling af sår, frostskader og dybe forbrændinger;
  • Til behandling af bihulebetændelse, otitis media, laryngitis og tonsillitis;
  • Til behandling af candidiasis, gonoré, trichomoniasis, syfilis;
  • Til behandling af chlamydia;
  • Til behandling af mycosis, candidomycosis, onychomycosis, staphyloderma og streptoderma;
  • At eliminere postpartumskader
  • Til behandling af stomatitis;
  • Til bearbejdning af proteser;
  • Til behandling af sår, der blev modtaget ved hjælp af husholdnings- eller industrielle midler.

Fra artiklen bliver det klart, hvordan man kan slippe af med en forkølelse under graviditeten, og hvad medicin skal tages.

Stofbrug

I intet tilfælde bør man ikke engagere sig i selvbehandling i tilfælde af de første tegn på forkølelse. Ethvert stof kan kun anbefale en læge.

Miramistin kan bruges både til forebyggelse af sygdomme og til behandling - i form af dråber eller indåndinger i næsen. Det bruges til de første tegn på bihulebetændelse, til at vaske næsen i perioder med punktering af den maksillære bihule, og bruges også til sygdomme forårsaget af bakterier. I mangel af ordentlig behandling af bihulebetændelse spredes bakterierne yderligere og påvirker det omgivende væv, hvilket fører til komplikationer.

Lægemidlet bekæmper effektivt forskellige mikrober, herunder bakterier, der kommer ind i menneskekroppen fra miljøet og eventuelle svampe (axomycetes, dermatophytes).

Når du bruger dette lægemiddel til at behandle en forkølelse, skal du overveje, at den kan påvirke næseslimhinden negativt. Med ekstrem forsigtighed bør denne løsning anvendes i tilfælde af forkølelse hos børn. Miramistin må kun sprøjtes i næsen, når en læge har ordineret dette lægemiddel.

Hvad er forebyggelsen af ​​bihulebetændelse i forkølelsen, du kan finde ud af ved at læse artiklen.

Lægemidlet bruges til at fjerne ufølsomhed overfor antibiotika. Også ved anvendelse af lægemidlet styrkes immuniteten signifikant, og vævshelingsprocesserne accelereres.

Miramistin kan anvendes under graviditet.

Særlige problemer med brugen af ​​stoffet hos børn bør ikke forekomme. Børn under lægemidlets alder er ikke foreskrevet. For at fjerne de negative virkninger skal Miramistin indføres i næsen med 2-4 dråber hver 24 timer. Du kan også vaske din næse med en lille mængde af stoffet hver 6 time. Børn op til 12 år bør falde 1-2 dråber, i en senere alder, øges dosen til 3 dråber.

At komme ind på overfladen af ​​næsepassagen skaber stoffet en film, der beskytter mod infektion.

Lægemidlet absorberes ikke indeni, så det har ingen negativ effekt på kroppen.

Svangerskabsperiode

Dette lægemiddel bruges meget ofte under graviditeten. Det er trods alt i denne periode, at kvinder er mest modtagelige for sygdomme eller svækket immunitet. Så meget ofte i denne periode lider piger af rhinitis, bihulebetændelse. De aktive stoffer i lægemidlet trænger ikke ind i føtal membranen, så de ikke kan skade det ufødte barn.

Meget ofte er det Miramistin, der er den eneste måde, der hjælper med at slippe af med udseendet af ubehag i næse eller hals. Feedback fra mennesker viser indlysende forbedringer efter de to første anvendelser.

Miramistin eliminerer ikke kun sygdommen, men øger også modtagelsen af ​​antibiotika.

Bivirkninger

Brug af stoffet er kun nødvendigt efter høring af en læge.

Denne medicin har næsten ingen kontraindikationer. Det eneste der kan skelnes er forekomsten af ​​en allergi over for enkelte enkeltelementer af Miramistin. Allergi kan ledsages af:

Hvordan man anvender Albucid med forkølelse hos børn kan findes i indholdet i denne artikel.

Hvis der er mindst et af disse symptomer, skal behandlingen straks stoppe.

Hvis allergiske symptomer opstår, skal behandlingen med Miramistin stoppes!

Mange patienter rapporterer irritation eller brænding, som forsvinder inden for få minutter. Dette er normalt, du bør ikke annullere lægemidlet. Indstilling af narkotika i næsen ledsages af et lille ubehag, som snart går.

Hvordan man bruger en stjerne fra en forkølelse under graviditeten, er angivet i artiklen.

Omkostningerne til lægemidlet til 150 ml er ca. 389 rubler. Og for 500 ml Miramistin bliver du nødt til at betale ca. 669 rubler.

anmeldelser

Anmeldelser af Miramistin kan findes forskellige: En person skriver at han var tilfreds med brugen af ​​medicinen, og nogen var tværtimod ikke tilfreds og sagde, at stoffet kun forværrede situationen, og patienten blev værre.

  • Natalya er 25 år gammel, Samara. Min lille dreng efter fødslen blev næsten næsten syg med forkølelse. Uanset hvor mange medikamenter barnlægen foreskriver, alt til intet, indtil vi kommer til Laura. Han skrev os Miramistin. Efter 3 dage var der ikke et spor af kulden. Mere denne sygdom i vores barn gør ikke plage.
  • Antonina, 45, Moskva. Vi er nu en læge strengt forbudt at bruge Miramistin som et middel til at vaske næsen. Han forklarede dette ved, at dette stof tørrer næseslimhinden og forårsager komplikationer.
  • Angelina 30 år gammel, Vladivostok. Min datter, jeg droppede Miramistin efter hver vask af næsen, men for nylig skiftet til andre midler, hvoraf resultatet er meget lille. Mest sandsynligt vil vi vende tilbage til Miramistin.
  • Anastasia, 35 år gammel, Volgograd. Miramistin hjælper med sygdommen i bihulebetændelse. Dette lægemiddel hjalp os ikke kun med ARVI sygdom, som er i den akutte fase.

video

Se en video anmeldelse om brug af Miramistin:

Miramistin er effektiv i mange sygdomme. Den eneste væsentlige ulempe er den høje pris på lægemidlet.

Miramistin til børn, fra langvarig rhinitis. Hvem brugte, skriv venligst anmeldelser. tak

svar:

God ræv

Lang rhinitis kaldes rhinitis, som ikke kan helbredes inden for en uge eller gentages efter omtrent lige tidsperioder.
Det er vigtigt at fastslå, hvorfor et barns løbende næse ikke går så lang tid. Og først efter det starter en terapeutisk kursus. I mangel af effektiv behandling af rhinitis hos børn eller efter alvorlige sygdomme (influenza, skarlagensfeber og andre), kan en rhinitis tage en kronisk form. Fælles allergener, såsom støv og pollen, dyreblod og tobaksrøg, forårsager langvarig rhinitis. Tør luft i en lejlighed eller have, adenoider, bihulebetændelse (betændelse i paranasale bihuler) - en hyppig løbende næse hos et barn kan udløse forskellige faktorer. Et regelmæssigt syg barn har brug for konstant vedligeholdelse af immunsystemet: vitaminkurser, udflugter til havet, hærdning. Hvis du har fastslået, at langvarig rhinitis er allergisk, så skal du beskytte dit barn mod allergener, og hvis det er nødvendigt, skal du give ham antihistaminer. Hvis barnet har en løbende næse på grund af tilstedeværelsen af ​​en latent infektion, nedsat immunitet, vil nøglefaktoren for vellykket behandling være valget af effektive og sikre midler. Når alt kommer til alt kræver svækket børns sundhed en mere omhyggelig tilgang til terapi. For at styrke barnets immunsystem skal der tages vitaminer. Hvad - spørg din læge. Han, som ingen andre, bør vide om hvilket kompleks der passer bedst til sin lille patient. Og for den direkte kamp med langvarig koldhed i et barn er det bedre at vælge naturlige lægemidler. Hvorfor ikke bruge kemisk syntetiserede lægemidler? Det er ikke kendt, hvilken virkning de vil få på kroppen. Det er muligt, at disse stoffer vil fremkalde en allergisk reaktion, som ikke eksisterede før. De kan også have bivirkninger. Særligt omtale fortjener vasokonstrictor dråber. De bruges kun i toppen af ​​sygdommen og under en streng læge. Drops er vanedannende og har en midlertidig effekt. Det er, de helbreder ikke en forkølelse. At vaske næsehulen med havvand giver et slående resultat: Ødem er reduceret, en væskeudledning kommer ud, som er let at fjerne ved hjælp af en almindelig aspirator. Aqualor: effektiv behandling af rhinitis hos børn og forebyggelse af hyppig rhinitis hos børn. Ved brug af Aqualore kan du forhindre sygdommen eller helbrede en lang forkølelse hos et barn. Aqualor kan bruges som hjælp til behandling af langvarig løbende næse hos et barn. Værktøjet virker ikke sammen med medicin, har ingen kontraindikationer eller aldersbegrænsninger. Miramistin er også et godt middel. Det er vigtigt ikke at overdrive det, så der ikke bliver vænnet til det. Men personligt brugte jeg Aqualore, og nu bruger jeg det.

Katarinskat Kovalev

Oksana

dioxidin er bedre... efter Miramistin, så hent superinfektionen, og intet vil hjælpe

Al den glæde

vi konstant med forkølelse og viral drysser miramistin i halsen. Men med en kold mere end en dråbe hjælper det..

I øjeblikket findes der på apoteker miramistin næsespray, og det er ikke nødvendigt at opdrætte noget.
for ondt i halsen, fortyndet 1 time. l. Miramistina i et glas vand, skyl mindst 3p. pr. dag..

Miramisstin er en cool ting, og i dit sted gik jeg til lægen for bihulebetændelse hidtil

Lægemidlet Miramistin: regler til brug i en forkølelse

Miramistin er et lægemiddel til lokal og udendørs brug, der kan bekæmpe gram-positive og gramnegative bakterier, aerobic og anaerobe bakterier og andre mikrobielle foreninger. Dette stof er effektivt i mange sygdomme, og for nylig begyndte at anvende Miramistin fra forkølelsen, herunder hos børn.

Hvad er et stof

Det sker, at en langvarig løbende næse - rhinitis ikke kan helbredes om en uge, det bliver kronisk, især efter en alvorlig lang sygdom - influenza, akut respiratoriske infektioner, skarlagensfeber osv. Allergier, såsom dyreblod, pollen og støv, tobaksrøg og mere. For tør luft i lejligheden, bihulebetændelse, adenoider - alt dette kan forårsage hyppig løbende næse i et barn. Barnets svækkede sundhed kan forværres på grund af latent infektion, nedsat immunitet og beriberi, så det er vigtigt at vælge et effektivt og sikkert middel, som er Miramistin, foreskrevet for børn med forkølelse.

Dette stof er i stand til at ødelægge ikke kun stafylokokker og streptokokker, men også at bekæmpe chlamydia, trichomonads, forskellige svampe og vira. Dette lægemiddel virker som en stimulator af immunsystemet, hvilket øger antistoffernes beskyttende aktivitet. Miramistin er helt sikkert for barnets krop, da det praktisk taget ikke absorberes i blodet.

Sådan ansøger du

Miramistin virker ikke kun i forkølelsen: den er meget udbredt inden for tandlæge, gynækologi, venereologi, kirurgi og selvfølgelig pædiatri. Lægemidlet bruges både til behandling og forebyggelse af forkølelse, akutte åndedrætsinfektioner, akutte respiratoriske virusinfektioner og influenza, og ordineret i kombination med antibakterielle midler kan forbedre deres virkning. Den eneste ulempe ved lægemidlet er en mulig allergisk reaktion på brugen heraf, så behandlingen med dette lægemiddel skal udføres under tilsyn af en læge.

Kit til Miramistin er en speciel dysesprayer, som forenkler processen med at indføre medicinen i næsepassagerne. Problemer med brug af miramistina fra kolde børn bør ikke være. Selv om små børn under 1 år gammel ikke kan injicere stoffet. For at eliminere ubehagelige konsekvenser skal det indlægges i næsepassagerne 2 dråber 3 gange om dagen. Du kan simpelthen skylle næsebinerne med en lille mængde af stoffet to gange om dagen. Miramistin skaber en beskyttende film på den på næsens slimhinde. Det absorberes ikke indeni og har ingen negativ effekt på kroppen, tværtimod, takket være brugen, øges de beskyttende egenskaber af slimhinderne kun.

Anmeldelser Miramistine

Anmeldelser af Miramistina hos børn med forkølelse kan opfyldes af de mest forskellige: En person var tilfreds med den producerede effekt, og nogen skriver, at medicinen kun forværrer barnets allerede dårlige helbred.

  • Marina, 40 år gammel: Det skete så, at min søn blev syg med en løbende næse næsten umiddelbart efter fødslen, blev længe og uden succes behandlet af en lokal børnelæge, indtil han fik en aftale med ENT-lægen, der foreskrev Miramistin. Mange tak til ham, efter 2 dage gik alt væk;
  • Julia, 32 år gammel: En ENT-læge forbød kategorisk at vaske bihulerne med Miramistin for at undgå yderligere udtømning af slimhindeflader og efterfølgende problemer. Hvis der ikke er noget havvand ved hånden, kan du skylle næsen med saltvand;
  • Olga, 36 år gammel: Jeg har altid droppet Miramistin til min 6-årige datter efter at have vasket min næse, men noget blev sidste gang behandlet med andre lægemidler med varierende succes. Sandsynligvis vil jeg vende tilbage til Miramistin.

Lægemidlet Miramistin - effektivt at slippe af med en forkølelse

I mange medicinske fora og websteder kan du i øjeblikket finde et stort antal anmeldelser og rapporter om stoffet Miramistin. Ifølge folk, der allerede har forsøgt at få stoffet til at virke, vil det hjælpe med at komme af med en forkølelse i løbet af få dage. Derudover kan den endda bruges til at behandle børn. Men før du kører til apoteket for dette lægemiddel og har travlt med at lægge Miramistin i din næse eller dit barn i en hast, skal du vide, hvad sammensætningen af ​​dette lægemiddel er, og om det virkelig er så effektivt og sikkert.

Oprindeligt blev dette lægemiddel udviklet til brug for den sovjetiske kosmonautik i 70'erne af det XX århundrede. Forskernes vigtigste opgave var at skabe et universelt antiseptisk middel til desinfektion af astronauternes hud samt behandling af instrumenter på rumstationer. Landets bedste forskere var involveret i udvikling og afprøvning af stoffet Miramistin. Efter at have udført mange undersøgelser blev listen over indikationer for brugen udvidet betydeligt, og lægemidlet blev anvendt i kirurgi og gynækologi, otolaryngologi.

Sammensætning og farmakologisk virkning

Lægemidlet Miramistin tilhører gruppen af ​​antiseptika til ekstern brug og har et bredt spektrum af handlinger. Den aktive bestanddel af lægemidlet er Miramistin. Det bruges til at behandle husholdnings- og solskoldning, forurenede sår og andre hudskader i forbindelse med snavs, rust osv., Purulente hudlæsioner, svampesygdomme, urinrørbetændelse og vagina, endometritis osv.

Miramistin har en ødelæggende virkning på cellemembraner af en række aerobiske og anaerobe mikroorganismer, spordannende og asporogene svampe, gram-negative og gram-positive bakterier, vira og anvendes derfor meget i otolaryngologi, tandpleje, gynækologi og kirurgi. Præparatet er skadeligt for mikroorganismer, som er de forårsagende midler af STD'er, nemlig: gonoré, syfilis, trichomoniasis, trichomoniasis og chlamydia. Også stoffet viste høj effektivitet ved behandling af herpes og candidiasis.

Miramistin bekæmper effektivt mod infektioner, der ledsager forkølelse, så brugen af ​​Miramistin til forkølelse er meget almindelig. På grund af det faktum, at stoffet er fuldstændig smagløst og ikke har nogen lugt, forårsager dets anvendelse ikke noget ubehag. Dette gælder især for behandling af børn, hvoraf mange er i panik bange for bittere og usmagelige potioner og næse dråber.

Lægemidlet er tilgængeligt på apoteker i form af:

  • salve i rør af 15 gram. I 1 gr. salve indeholder 5 mg. Miramistina og dinatriumsaltet af eddikesyre, resten af ​​volumenet er en vandopløselig hydrofil base;
  • opløsning til topisk anvendelse af 0,01% i flasker (spray) på 100, 200 og 500 ml. 1 ml opløsning indeholder 0,1 mg miramistin.

Inkluderet med opløsningen af ​​lægemidlet er solgt dyse sprøjte, som du kan irrigere slimhinder og hud i enhver vinkel.

Indikationer for brug

Lægemidlet er ordineret til behandling af mange sygdomme forårsaget af udviklingen af ​​svampe og bakterier. Som nasaldråber anvendes Miramistin til behandling af kronisk og akut rhinitis, bihulebetændelse og bihulebetændelse. Grundlaget for Miramistins farmakologiske virkning i form af næsedråber er den direkte virkning af lægemolekylerne på lipiderne af mikroorganismemembranerne, hvilket fører til fragmenteringen af ​​sidstnævnte og deres yderligere destruktion. Tilordne instillation af Miramistin i barnets næse som et antiseptisk middel under behandlingen af ​​de ovennævnte sygdomme, og forkølelsen kan kun en læge.

Det hjælper Miramistin til behandling af purulent og almindelig ukompliceret otitis, som ofte er "ledsagerne" af forkølelsen og ARVI. Til deres behandling injiceres 2 ml i hver auditiv kanal. narkotika og luk kurset med en bomuldskugle. Når tonsillitis, faryngitis og laryngitis praktiseres skylning og vanding i hals og hals med en opløsning af lægemidlet 4-5 gange om dagen. Det er vigtigt at sikre, at ikke mere end 15 ml miramistin anvendes på én gang.

Gode ​​resultater opnås ved behandling med miramistin til sinus, som et supplement mod baggrunden for hovedterapien. Ved behandling af bihulebetændelse er der ordineret vask af næsepassagerne med en opløsning af lægemidlet. Ved behandling af rhinitis er nasal instillation med 2-3 dråber miramistin i begge slag 2 gange om dagen. Ved behandling af purulent bihulebetændelse er det nødvendigt at skylle maxillary sinus med en stor mængde medicin, og dette skal gøres under punktering. Derfor kan denne manipulation kun udføres på et hospital.

I perioden med sæsonbetinget forværring af forkølelse og influenzaepidemier er indstramning af Miramistina i næsen en fremragende forebyggende foranstaltning. Ved de første symptomer på forkølelse eller forkølelse kan du sikkert bruge Miramistin til at forhindre infektion. Til dette er det nødvendigt at behandle slimhinden i næsepassagerne med Miramistins opløsning. Dette vil hjælpe kroppen til effektivt at modstå virus, selv med direkte kontakt med en syg person. Bivirkninger og overdosering af dette lægemiddel er ikke løst, men sådanne fænomener som tør næse og kløe er helt sandsynlige.

Behandling af børn miramistinom

Når du behandler børn med Miramistins medicin, er det nødvendigt at være yderst opmærksomme og forsigtige for at forhindre skade på næseslimhinden. Det er vigtigt at huske, at dette stof primært er et desinfektionsmiddel, og med vasokonstrictor dråber har intet at gøre.

Hvis et barn har en simpel ukompliceret løbende næse, er det bedst at begrænse sig til at vaske næsepassagerne med saltopløsning. På trods af at brugen af ​​stoffet ikke er kontraindiceret til behandling af børn, samt det faktum, at det praktisk taget ikke "absorberer" i næseslimhinden, er udviklingen af ​​brændende og allergiske reaktioner, når de anvendes hos børn, stadig mulig.

http://0p3.ru/nasmork/miramistin-ot-nasmorka-dlja-detej-otzyvy.html

Flere Artikler Om Lung Health