Lazolvan sirup til børn: brugsanvisning og feedback fra forældre

Hoste er et meget almindeligt symptom, ofte banalt, men stadig alarmerende, især når det kommer til børn. Det er derfor, vi forsøger at slippe af med det. Og hvis vi taler om behandling af hoste, husker vi straks sirupper, fordi denne medicin er mest kendt for os. Så sirupen til børn "Lasolvan": vinde hoste sammen.

Farmakologisk essay

Da det vil være et spørgsmål om et over-the-counter-lægemiddel, der kan bruges til selvbehandling, før du giver det til et barn, skal du omhyggeligt læse instruktionerne om brug af Lasolvan sirup til børn.

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Sirup er præsenteret som en farveløs opløsning, der ikke indeholder urenheder. Grundlaget for lægemidlet er den aktive aktive ingrediens - ambroxolhydrochlorid. Lægemidlet indeholder også følgende hjælpekomponenter:

  • konserveringsmiddel (E210);
  • smagsstoffer;
  • genetisk modificeret bomuld hydroxyethylcellulose;
  • melasse og glycerin.

5 ml sirup indeholder:

  • 1,23 g sorbitol, hvilket svarer til 1,23 g kulhydrater;
  • ambroxolhydrochlorid - 15 mg.

Indikationer for brug:

  • respiratoriske sygdomme af akut karakter med krænkelsessekretion;
  • kronisk bronkitis i det akutte stadium
  • astmatisk bronkitis;
  • bronchial astma
  • lunges bronchiectasis.

Hvordan virker sirup?

Ambroxol hydrochlorid stimulerer luftvejssekretion. Dette bidrager til produktionen af ​​en film af overfladesubstansen og fremmer ciliær aktivitet. Disse processer lette strømmen af ​​slimhindeafgivelser, forbedrer deres ekspektorering og reducerer hoste. Lasolvan er simpelthen et slemfortyndingsmiddel med ekspektorativ virkning.

Medicinsk procedure:

  • Børne sirup kan tages uanset brugen af ​​mad. Til dosisens bekvemmelighed er en målekop med et volumen på 2,5-5 ml fastgjort til lægemidlets pakning.
  • I løbet af dagen anbefales børn at tage oralt aktivt stof ikke mere end 1,2-1,6 ml pr. Kg vægt.
  • Kun en børnelæge med en maksimal dosis på 2,5 ml to gange om dagen kan ordinere sirup til børn under 2 år.
  • Den anbefalede dosis sirup til børn 2-5 år - op til 5 ml om morgenen og aftenen.
  • I en alder af 6-11 år kan du tage op til 10 ml to gange om dagen.

Særlige doseringsinstruktioner:

  • I tilfælde af alvorlig dysfunktion af nyrerne eller leveren reduceres vedligeholdelsesdosen af ​​lægemidlet med 50%. Med sådanne patologier kan lægemidlet udelukkende anvendes under medicinsk vejledning.
  • For at øge medicins sekretolytiske virkning bør børn drikke mere.

Kontraindikationer:

  • overfølsomhed over for nogen af ​​stoffets komponenter
  • For symptomer på kroniske sygdomme bør lægen ordinere sirup;
  • mennesker med fruktosintoleransesirup er kontraindiceret på grund af indholdet af sorbitol;
  • Det er nødvendigt at undgå samtidig administration af antitussive lægemidler på grund af risikoen for inflammatoriske processer.

Bivirkninger

For at estimere hyppigheden af ​​bivirkninger bruger specialister følgende gradation:

  • i alt - mindre end 10%, men mere end eller lig med 1%
  • fra tid til anden eller lejlighedsvis - mindre end 1%, men mere eller ca. 0,1%;
  • sjældent mindre end 0,1%;
  • for bivirkninger, der ikke blev observeret under kliniske forsøg, men fremkom spontant efter markedsføring, er konceptet ikke kendt.
  • i sjældne tilfælde forekom udslæt eller urticaria;
  • lidt kendt - anafylaksi, hævelse af angioødem, overfølsomhedsreaktioner.
  • almindelig - udseende af kvalme, midlertidigt tab af følelse af mund og larynx;
  • lejlighedsvis - forekomsten af ​​opkastning, diarré, smerter i maven, tør mund
  • Lidt kendt - udtørring af slimhalsen.
  • fælles - en ændring i smag.

Generelle anvisninger

Lægemidlet bør anvendes inden udløbsdatoen, som er angivet på flasken. Sirupen opbevares ved et temperaturområde fra 15 til 25 ° C uden for børns rækkevidde. Efter at have taget det aktive stof absorberes hurtigt og næsten fuldstændigt elimineres gennem nyrerne. Fødevareforbrug ændrer ikke dets biotilgængelighed.

Analoger "Lasolvana"

Der er en ret bred liste over analoger af Lasolvan sirup til børn. De mest almindelige blandt dem er:

  • Ambroxol - normaliserer den ændrede bronchopulmonale sekretion, fortynder sputumet, reducerer dets viskositet og klæbende egenskaber, hvilket letter dets udskillelse fra luftvejene.
  • "Halixol" - har en ekspektorativ og mucolytisk virkning, stimulerer de beskyttende mekanismer i slimhindeflader i luftvejene, normaliserer lungernes ventilationsfunktion.

Forældres udtalelser om børns hostesirup

Afslutningsvis tilbyder vi dig at læse nogle anmeldelser af sirupen "Lasolvan" til børn:

  • Anna: "Hvad kan jeg sige, sirup er god, vigtigst, søde. For at overtale barnet i lang tid at drikke er det ikke nødvendigt. Hun gav sin datter hele tiden, men den yngste passede ikke, et udslæt optrådte. Jeg vil vælge noget andet. "
  • Catherine: "I Europa, tilbage i 2012 blev hostesirupper til børn under 6-7 år forbudt, fordi de er forbundet med flere risici end fordele. Først og fremmest kan du ubevidst skjule den underliggende sygdom, når du beslutter dig for at behandle et barn uden at konsultere en læge. "

I praksis, selvom hoste er et meget almindeligt symptom, er der ikke behov for at ty til selvbehandling ved hjælp af forskellige lægemidler, da det forsvinder spontant inden for få dage. Og når hosten varer lang og hårdt, er det bedre at konsultere en læge for at få en diagnose og korrekt behandling, da et sådant symptom kan være tegn på alvorlig sygdom.

http://illnessnews.ru/sirop-lazolvan-dlia-detei-instrykciia-po-primeneniu-i-otzyvy-roditelei/

Anmeldelser af lasolvan sirup til børn

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • effektiv
  • velsmagende
  • barnet drikker uden krusninger
  • kære

Da min lille hoste startede for første gang, panikede jeg. Jeg kan ikke huske, hvor gammel han var, men der var absolut ingen år da. Jeg løb lægen til huset, Ambroxol foreskrevne for mig. Jeg er på apoteket. Nå her er det klart, at vores russiske Ambroxol ikke blev solgt til mig, men elskede Lazolvan blev taget til fange. Men så var det fuldstændig ubetydeligt for mig, jeg var nødt til hurtigt at redde min søn af hoste. Jeg var klar til at betale nogen penge, bare for at hjælpe.

Langt forvirret som om at hælde det i små, men det viste sig at være nemt. Hældes i brystvorten gummi og han sugede. De tog sirup i tre dage, indtil fuldstændig helbredelse. Jeg synes det er et godt resultat! Altid lige ved hånden: Bare det - bare lidt, og hosten begynder ikke. Den anden pakke er på vej, omend dyr, men det hjælper med sikkerhed!

Min baby er allergisk. Derfor nærmer jeg mig og vores børnelæge valg af lægemidler meget ansvarligt. Og så ofte i løbet af forkølelse er host en konstant følgesvend. Og vi har brug for tid til at begynde at tage medicin, så en let hoste ikke bliver til alvorlig bronkitis. Vi har aldrig ordineret tabletformen af ​​stoffer, men foreskrevet sirupper.

Vi forsøgte dem ganske meget. Det ser ud til at være et bevist selskab, og sammensætningen er god, men vores allergier er konstant manifesteret. Og igen blev vi anbefalet af Lasolvan sirup til børn. Jeg selv tog ofte piller fra denne producent, effekten var god, så vi besluttede at prøve denne sirup til den lille.

Hun kunne virkelig godt lide smagen, og vigtigst af alt - efter at have taget det var der ingen manifestationer af vores allergier. Og efter fem dage ophørte min datter med at hoste helt, men vi drak hele kurset, som bestod af 10 dage. Nå, når børnene altid er sunde.

http://imho24.info/recommendation/11039/

Lasolvan for børn - anmeldelser

Samlet vurdering: 12

11. december 2017

Vi fandt din medicin!

Lasolvan hostesirup er et ganske populært middel, men vi købte det først, da den ældste søn allerede var 5.

11. december 2017

Ikke den bedste kur mod ka.

Da barnet for første gang blev alvorligt syg, gik han lige fra hoste dag og nat, barnlægen kom hjem for at se og drikke den.

11. december 2017

Sirup Lasolvan yngre børn n.

Vi forsøgte først Lasolvan sirupen, da det blev svært for en toårig nevø at klare hoste. De var bange for at ne.

7. december 2017

Indeholder ikke sukker og farvestof.

Lasolvan - sirup med smagen af ​​vilde bær og den aktive ingrediens Ambroxol håndterer effektivt tør hoste.

7. december 2017

Fjerner hurtigt slem

Sirap Lasolvan stor copes med hoste. Han fortynder sputumet og bringer det ud. Giv altid det når min.

7. december 2017

Jeg klarte hurtigt med problemet.

Da min søster tog en forretningsrejse til arbejde, troede jeg ikke, at jeg skulle behandle min nevø. Svigerfar i det hele taget forvirret og.

4. december 2017

Sukkerfri og alkoholfri

Desværre er min yngste datter ofte syg. Derfor forsøger jeg at købe stoffer med en lang holdbarhed. Sirup Lazol.

4. december 2017

Behandler irriteret hals.

Efter et barn begynder at være forkølet, giver en irriteret hals mange problemer med sin lille søn. Hoste, Zalo.

4. december 2017

Hurtigt lettet over bronkitis.

Da jeg først besøgte Lasolvan sirup for første gang, gav min bedste ven børnene et kig på dets sammensætning og besluttede det

4. december 2017

Undgå bivirkninger

Der er blevet meget hørt om stoffet Lasolvan, som hjælper børn med tør hoste. Så vi foreskrev denne sirup til.

4. december 2017

Med begyndelsen af ​​den kolde årstid begynder vores familie at have problemer med hoste hos børn. Ligegyldigt hvordan jeg klæder dem, det er det.

4. december 2017

Anbefales ikke til spædbørn.

Jeg har to børn. Og når den ældste er syg, giver jeg ham Lasolvan sirup. Denne sirup er meget god til at hjælpe ham med at tørre.

http://jeell.ru/lazolvan-dlya-detej-otzyvy

Lasolvan sirup til børn: brugsanvisning

Lasolvan er et lægemiddel i form af en sirup, der har sekretomotoriske, mucolytiske og eksplosive virkninger, der anvendes til behandling af inflammatoriske sygdomme i åndedrætssystemet ledsaget af en hoste med en viskøs sekretion.

Den aktive bestanddel er Ambroxol. Det er et derivat af vasicin, en alkaloid afledt af adatodplanten, vaskulær. Stoffet tilhører gruppen af ​​bronchosekretolitiske lægemidler. Det påvises, at sekretionens viskositet, elasticitet og klæbeevne påvirker graden af ​​dens adskillelse. På grund af disse egenskaber har mucolytiske lægemidler en meget gavnlig virkning på åndedrætssystemet i sygdomme, som er kendetegnet ved dannelsen af ​​en vanskelig at udskille sekret. Disse sygdomme omfatter:

  • bronkitis, hvor der er obstruktion af luftvejene;
  • lungebetændelse;
  • bronchiectasis;
  • bronchiolitis;
  • cystisk fibrose
  • bronchial astma
  • lungekollaps under bronchial obstruktion;
  • samt forhindre udvikling af postoperative komplikationer under kirurgi og efter intratracheal anæstesi.

Når det indtages, forårsager Ambroxol følgende virkninger:

  • reduktion af hemmeligheds reologiske egenskaber
  • reduktion af produktionen
  • forbedring af expectoration processen.

Farmakologisk aktivitet er forbundet med depolymerisering og destruktion af sure proteiner og polysaccharider af sputum, stimulering af syntesen af ​​neutrale mucopolysaccharider og frigivelsen af ​​lysosom enzymer. Lægemidlet er i stand til at aktivere motoraktiviteten af ​​bronkiernes ciliare epithelium, stimulere mucociliær transport og normalisere mucociliær clearance, samt reducere penetrering af patogene bakterier ind i luftvejene ved at forøge dannelsen af ​​overfladeaktivt stof ved hjælp af specifikke lungeceller. Lægemidlet udviser antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Under dets handling flyder den viskøse, klæbrige sputum og udskilles fra åndedrætssystemet.

Lasolvan er et over-the-counter-lægemiddel og kan bruges uden læge recept.

Frigivelse form og sammensætning

Doseringsformen af ​​Lasolvana er repræsenteret af sirup, som har en behagelig frugtagtig smag. Den kommer i en flaske mørkt glas med en målekop i en pakke på 100 og 200 ml.

Lasolvan produktion er ejet af Boehringer Ingelheim (Grækenland).

Indikationer for brug

Lasolvan anvendes som en sekretolytisk og ekspektorant til forskellige respiratoriske sygdomme, der ledsages af hoste med produkter af viskos sputum, der er vanskeligt at adskille:

  • bronkitis;
  • betændelse i lungerne;
  • kronisk obstruktion
  • bronchiectasis;
  • bronchial astma med viskose sekreter
  • nødsyndrom hos babyer;
  • tracheitis, laryngotracheitis.

Kontraindikationer

  • overfølsomhed over for komponenterne
  • 1 trimester af graviditet
  • ulcerative læsioner i fordøjelseskanalen;
  • konvulsive sygdomme;
  • bronkialmotor dysfunktion
  • dannelsen af ​​en stor mængde sputum.

Der skal udvises forsigtighed, når du tager stoffet i 2 og 3 trimester, med amning eller tilstedeværelse af lever- eller nyresvigt.

Dosering og administration

Lasolvan indgives oralt under et måltid. Indtastelsens varighed er 5 dage. Udvidelse af behandlingen er kun mulig ved udnævnelse af en specialist. Daglig dosering er:

  • fra 12 år og ældre - 30 ml, 10 ml i 3 doser;
  • fra 6 til 12 år - 10-15 ml divideret med 2-3 gange;
  • fra 2 til 6 år - 7,5 ml, der tages i 2,5 ml 3 gange om dagen;
  • op til 2 år - 5 ml, som er opdelt i 2 gange om dagen.

Bivirkninger

  • fordøjelseskanalen: forstyrrelser i afføring med langvarig administration mulig halsbrand, mavesmerter, kvalme, opkastning;
  • manifestationer af overfølsomhed: udslæt, urticaria, angioødem, dermatitis, anafylaksi.

Særlige instruktioner

  • Talrige undersøgelser og udbredt anvendelse af Lasolvan under graviditeten afslørede ikke nogen bivirkninger på fosteret. Men ifølge reglerne for at ordinere lægemidler er stoffet kontraindiceret i 1 trimester. Men når man bruger mucolytika i 2. og 3. trimester af graviditeten, er det nødvendigt at sammenligne fordelene for moderen og risikoen for det ufødte barn;
  • Ambroxol trænger ind i modermælken, men i den anbefalede dosering medfører ikke en negativ effekt på barnet;
  • Lasolvan kan anvendes i kombination med tocolytiske midler;
  • når det anvendes sammen med andre antitussive lægemidler, er der en forværring af sputum;
  • Ambroxol stimulerer penetrationen af ​​amoxicillin, cefuroxim og nogle andre antibiotika i sekretionen;
  • Det anbefales ikke at tage Ambroxol samtidig med reduktion af udskillelsen.

Sirap Analoger til børn Lasolvan

Ambroxol som aktivstof er et af de mest almindelige lægemidler inden for apoteket. Det har mange doseringsformer, herunder tabletter, sirupper, opløsninger, injektioner, kapsler og dispergerbare midler. Ved analoge Lasolvana indgår:

  1. Ambrobene er meget populær blandt Lasolvan-analogerne. Dette lægemiddel er repræsenteret af et stort antal doseringsformer: tabletter, sirup, langvirkende kapsler, injektionsopløsning, opløsning til oral og indånding. Producent: Merckle (Tyskland).
  2. Ambrohexal er en analog af Lasolvan i form af tabletter, sirup, kapsler og oral opløsning og indånding. Producent: Salutas Pharma (Tyskland).
  3. Ambroxol i form af tabletter med samme firmanavn er fremstillet af en række producenter: ALSI Pharma, Skopinsky FZ, Ozon LLC, Kanonpharma Production CJSC, Tatkhimpharmpreparaty, VERTEX, Moskhimpharmpreparaty (Rusland), Borisov ZMP (Belarus).
  4. Ambroxol i form af sirup produceres også af flere producenter under handelsnavnet med samme navn: Pharmtechnology (Republic of Belarus), Rozfarm LLC, ECOlab, Ozon LLC, Tatkhimpharmpreparaty (Rusland).
  5. Ambroxol Vramed har lignende indikationer på Lasolvan, kun tilgængelig i form af sirup. Fabrikant: Sopharma AD (Bulgarien).
  6. Ambroxol hætteglas i en dosis på 15/5 ml er en børnesirup, som fremstilles af Yangzhou No. 3 Pharmaceutical Co. (Kina).
  7. Ambroxol-Richter har en tablet og sirup form. Fremstillet af Gedeon Richter Rumænien (Rumænien).
  8. Ambroxol-Teva fremstilles Pliva Krakow (Polen) i form af sirupper med voksne og børns doseringer.
  9. Ambroxol-Hemofarm kendetegnes ved tilstedeværelsen af ​​en opløselig form i form af tabletter med en dosering på 30 og 60 mg. Producent: Hemofarm (Serbien).
  10. Ambrolor er en sirup med doser på 30/5 og 15/5 mg. Produceret af indenlandske producenter: Slaviske apotek FK LLC.
  11. Ambrosan i form af en oral opløsning og tabletter ligner også Lasolvan. Producent: PRO.MED.CS Praha a.s. (Tjekkiet).
  12. Bronkhoksol - narkotika, fremstillet i form af tabletter og opløsning til intern brug. Fremstillet af Moskva farmaceutiske fabrik.
  13. Bronhorus sirup og tabletter fremstilles af den russiske producent Sintez OJSC.
  14. Vicks Active AmbroMed i form af sirup med to doser produceres i Polen af ​​Teva Operations Poland Sp.
  15. Medox - børns sirup og tabletter med en dosis på 30 mg er af fremmed oprindelse - Zentiva k.s (Tjekkiet).
  16. Remebroks har en dosis på 30 mg. Fås i sirup. Producent: Remedia Therapeutics Pvt Ltd. (Indien);
  17. Suprima-Kof - tabletter af indisk oprindelse. Producent: Shreya Life Sciences.
  18. Toraxol Solution Tabletter er repræsenteret af kun en doseringsformopløselig tabletter. Deres dosering er 30 og 60 mg. Tabletter fremstilles i Rusland Ltd. Ozon.
  19. Flavamed - mucolytisk tysk produktion, produceret i form af oral opløsning og tabletter af Berlin-Chemie AG / Menarini-gruppen (Tyskland).
  20. Halixolsirup og tabletter til voksne. Produktionen tilhører EGIS Pharmaceuticals (Ungarn).

Betingelser for opbevaring

Lasolvan er gyldig i 3 år fra produktionsdatoen. Brug efter denne periode er forbudt. Korrekt opbevaring af sirup:

  • et sted beskyttet mod lysstråler
  • uden for børns rækkevidde;
  • temperatur op til 25 grader.

Lasolvan sirup til børn pris

Omkostningerne ved Lasolvan sirup til børn i apoteker i Moskva er:

http://bezboleznej.ru/lazolvan-sirop-dlya-detej

Lasolvan

Udgivelsesformer

Instruktion lasolvana

Lasolvan er et "mærke" tysk stof baseret på ambroxol, som er taget i infektiøse og inflammatoriske sygdomme i luftvejene for at lette evakueringen af ​​sputum. Besidder sekretomotorni (fjernelse af sputum), mucolytisk (fortynding af sputum) og eksploderende virkning. Succesen med lasolvan i det ædle arbejde med at rense det forgrenede "rodsystem" af bronchialtræet fra slim bygger på flere af dets kvalitative funktionelle egenskaber. Dermed fremkalder lægemidlet aktiviteten af ​​serøse bronchiale celler, som ikke frembringer en viskøs, men en flydende hemmelighed, der fremmer fjernelsen af ​​sputum fra luftvejene. Samtidig øger Lasolvan udskillelsen af ​​slim og produktionen af ​​endogent overfladeaktivt stof (et overfladeaktivt stof, som udfører beskyttende funktioner og forhindrer sammenbrud af lunge vesikler). I dette tilfælde er lasolvan's virkning rettet mod normalisering af forholdet mellem de serøse og slimede komponenter i sputum. Viskositeten af ​​sidstnævnte reduceres på grund af aktiveringen af ​​lasolvanhydrolyserende enzymer og stimulering af frigivelsen af ​​lysosomer (cellulære strukturer specialiseret i opdeling af forskellige stoffer) fra store neuroner i rygmarven - Clark-celler. Sekretiv virkning af lasolvan realiseres ved aktivering af ciliaterede hår i det cilierede epitel og følgelig slimtransport (mucociliær clearance). Hoste bliver produktiv og udfører fuldt ud funktionen af ​​at rense luftvejen fra slim.

Denne hele kaskade af nødvendige og nyttige funktioner begynder at blive realiseret af Lasolvan en halv time efter modtagelse og bevarer sin aktivitet i 6-12 timer. Lægemidlet er tilgængeligt i fire doseringsformer: opløsning til oral administration eller indånding, pastiller, tabletter og sirup. Yderligere information om doseringen af ​​lazolvan afhængigt af doseringsformularen og patientens alder findes i brugsanvisningen, læg i den sekundære emballage med lægemidlet. Her gives en dosis lasolvan til voksne patienter. Den orale opløsning tilsættes til enhver form for drikke (te, kaffe, mælk, juice, vand) 4 ml (100 dråber) og er beruset 3 gange om dagen. Den samme løsning, men til indånding, skal du dispensere 2-3 ml og udføre 1-2 lignende procedurer om dagen. Pastiller absorberes tre gange om dagen, to stykker ad gangen. Tabletter skal tages 30 mg 3 gange om dagen (eller så hurtigt som muligt klinisk signifikant effekt 60 mg to gange dagligt). Sirupen tages i 2 teskefulde (10 ml) tre gange om dagen.

Lasolvan kan også bruges uafhængigt uden en medicinsk aftale (den fordel, OTC-proceduren for implementering fra apoteker gør det muligt at gøre det uden problemer). Det anbefales dog ikke at tage det i mere end 4-5 dage uden kontrol fra en person i en hvid frakke.

http://protabletky.ru/lasolvan/

LAZOLVAN anmeldelser

LAZOLVAN anmeldelser

Tabletter Lazolvan ifølge instruktionerne kan gives til børn fra 6 år. Faktum er, at fra det øjeblik datteren gik til børnehaven, begyndte hun ofte at blive syg. I princippet er det ofte tilfældet, og indtil barnet tilpasser sig, indtil immuniteten er stærk, vil barnet altid blive syg ofte. Og det mest grundlæggende problem. Læs anmeldelse Lasolvan tabletter ifølge instruktionerne kan gives til børn fra 6 år. Faktum er, at fra det øjeblik datteren gik til børnehaven, begyndte hun ofte at blive syg. I princippet er det ofte tilfældet, og indtil barnet tilpasser sig, indtil immuniteten er stærk, vil barnet altid blive syg ofte. Og det mest grundlæggende problem vi havde var en hoste. Havde for det meste bronkitis, bare lidt før astmaen ikke nås. Den gode ting er forbi.
Hvad angår hostebehandling, havde vi et problem med det. Barnlægen foreskrev konstant hostesirup for os. Og vi har en gal allergi manifesteret på huden, atopisk dermatitis. Udslætene var forfærdelige.
Der var røde pletter på hænderne fra albuerne til hænderne, hvilket kløede, dækket af en hård skorpe, huden skrællede.
Siden da er vi holdt op med at drikke hostesirup. Fandt en sikrere, så at sige, behandlingsmetode - det er indånding ved hjælp af en forstøver.
Men med hensyn til tabletterne Lasolvan, så reddede de også os ofte fra hoste. Især om natten, da barnet begyndte at hoste, var der allerede spasmer, lidt før opkastning nåede ikke. Jeg gav en pille til Lasolvan og barnet roede ned.
Tabletter Lazolvan kan gives til børn fra 6 år.

I pakningen med 20 tabletter. En pakke er nok til et behandlingsforløb. Og til prisen - ikke dyrt.

Denne vinter var vores datter ofte syg. Det hele begyndte med en forkølelse, så smidt passeret til halsen og hoste. Næsten hele tiden, da min datter blev syg, gik sygdommen uden feber, hvilket foruroligede mig. Selvfølgelig ønskede jeg ikke at temperaturen var høj, men temperaturen stiger til 37,8 - det er normalt, hvilket betyder at kroppen kæmper med sygdommen. Læs anmeldelse Denne vinter var vores datter ofte syg. Det hele begyndte med en forkølelse, så smidt passeret til halsen og hoste. Næsten hele tiden, da min datter blev syg, gik sygdommen uden feber, hvilket foruroligede mig. Selvfølgelig ønskede jeg ikke at temperaturen var høj, men temperaturen stiger til 37,8 - det er normalt, hvilket betyder at kroppen kæmper med sygdommen.
Så da min datter igen blev syg, blev vi diagnosticeret med bronkitis.
Efter at have undersøgt os, ordinerede lægen en behandling, hvor der var en inhalationsopløsning af Lasolvan.
Lægemidlet ser sådan ud.

For øvrig ligner emballage med en opløsning til indånding sirup. Og du skal være opmærksom på indskriften, for ikke at købe sirup i stedet for en løsning.

Det er også meget bekvemt, at kittet indeholder en målekop.
Og jeg fokuserer på dette, fordi ikke alle stoffer, der kræver dosering, måler kopper.

Og denne medicin var en af ​​de vigtigste i behandling af hoste, da barnet for eksempel har en meget forfærdelig allergi over for sirupper - atopisk dermatitis.
Indånding med en opløsning af Lasolvan havde en utrolig positiv virkning ved behandling af hoste. Bogstaveligt om to dage blev det meget lettere for barnet. Stoppet hoste blev hoste også meget mindre.
Siden da, hvis datteren får hoste, bruger vi kun Lasolvan-opløsning i behandlingen. Der er ingen bivirkninger fra inhalationer, barnet blev godt tolereret af dette lægemiddel.

http://www.medcentre.com.ua/lazolvan.html

Lasolvan sirup: brugsanvisning til børn og voksne

Lasolvan er et lægemiddel med expektorant og mucolytisk virkning og er beregnet til behandling af broncho-lungesygdomme ledsaget af viskøs sputum, der er vanskeligt at adskille.

Forkølelse ledsages ofte af en smertefuld, tør hoste. I en sådan situation, for at lindre tilstanden er det nødvendigt at tage stoffer, der fortyder sputumet og lette dets fjernelse fra lungerne.

Et af disse lægemidler er det populære værktøj Lasolvan. Lægemidlet er meget praktisk at bruge, da det har en række doseringsformer og effektivt hjælper voksne og børn.

Klinisk-farmakologisk gruppe

Mucolytisk og expektorant stof.

Salgsvilkår for apotek

Kan købes uden recept.

Hvor meget er Lasolvan sirup? Den gennemsnitlige pris på apoteker er 250 rubler.

Frigivelse form og sammensætning

Lasolvan sirup er tilgængelig i to sorter, der afviger fra hinanden i mængden af ​​aktiv substans. Gennemsigtig, farveløs sirup beregnet til børn. Den har en lidt viskos tekstur og en behagelig frugtagtig aroma.

  • I 1 ml sirup er 15 eller 30 mg af den aktive ingrediens (ambroxol).

Sirupen sælges i flasker på 100 ml, med hvilken der kommer en målekop. Alt dette pakkes i papemballage.

Farmakologisk virkning

I rollen som den aktive ingrediens i Lasolvan er Ambroxol hydrochlorid. Lægemidlet har en mucolytisk virkning, og aktiverer også udskillelsen af ​​sputum fra kroppen ved at stimulere motoraktiviteten af ​​bronkiernes epitheliale cilia og aktiviteten af ​​serøse celler i bruskens slimhinder.

Den terapeutiske virkning af Lasolvana fremkommer efter en halv time og kan vare i 6-12 timer.

Indikationer for brug

Lasolvan (sirup eller opløsning til indånding) er indiceret til brug under følgende forhold:

  1. Lungebetændelse, også i en meget tidlig alder.
  2. Akut og kronisk bronkitis.
  3. Enhver form for bronchiectasis.
  4. Nogle infektiøse processer i lungerne, ledsaget af obstruktivt syndrom, som udtrykkes i hoste.
  5. Forløbet fører til nødsyndrom. Sammensætningen kan tages som hoste og krænkelser af lungevævets basisfunktioner.

Desuden hævder instruktionen til lægemidlet, at værktøjet skal anvendes i tilfælde af en række patologiske processer i det øvre luftveje.

Kontraindikationer

  • Jeg er gravid i trimester
  • laktationsperiode
  • øget følsomhed overfor enhver bestanddel af lægemidlet.

I de følgende tilfælde er forsigtig anvendelse af lasolvana sirup til børn indikeret:

  • nyre- og / eller leversvigt
  • II og III trimester af graviditet.

Brug under graviditet og amning

Den aktive komponent i Lasolvana er i stand til at trænge ind i placenta barrieren. Kliniske undersøgelser afslørede ikke en negativ virkning af lægemidlet i løbet af graviditeten, arbejdskraft eller bivirkninger på fostret. Men under graviditet er det nødvendigt at overholde særlige forholdsregler. Derfor anbefaler Lasolvan ikke brug i graviditetens 1. trimester, og i resten af ​​perioden må du kun bruge medicinen som foreskrevet af en læge, selv når fordelene ved lægemidlet er højere end den potentielle risiko for fosteret.

Ambroxol udskilles i modermælk. Der var ingen uønskede virkninger på spædbørn, der fik amning under behandling med Lasolvan, men eksperter anbefaler ikke at tage stoffet under amning.

Dosering og anvendelsesmåde

Brugsanvisningen angivet: Lasolvan sirup bruges internt, uanset måltidet.

  1. Lazolvan sirup 30 mg / 5 ml ordineres til voksne og børn over 12 år, 5 ml 3 gange / dag; børn i alderen 6 til 12 år - 2,5 ml 2-3 gange om dagen.
  2. Lasolvan sirup 15 mg / 5 ml ordineres til voksne og børn over 12 år, 10 ml 3 gange / dag; børn i alderen 6 til 12 år - 5 ml 2-3 gange / dag; børn i alderen 2 til 6 år - 2,5 ml 3 gange / dag; børn under 2 år - 2,5 ml, 2 gange / dag.

Hvis symptomerne på sygdommen vedvarer inden for 4-5 dage fra starten af ​​brugen af ​​lægemidlet, konsulter en læge.

Bivirkninger

Lasolvan tolereres godt. I nogle tilfælde forekommer følgende bivirkninger:

  1. Hud og subkutant væv, immunsystem: sjældent - hududslæt, urticaria; sjældent - anafylaktiske reaktioner (herunder anafylaktisk shock), angioødem, kløe, overfølsomhedsreaktioner;
  2. Fordøjelsessystem: ofte - nedsat følsomhed i svælget eller mundhulen, kvalme; sjældent - tør mund, diarré, opkastning, mavesmerter, dyspepsi; sjældent, tør hals;
  3. Nervesystemet: ofte - dysgeusi.

overdosis

Ved en utilsigtet overdosis af lasolvan eller medicinsk fejl observeres forekomsten af ​​bivirkninger, primært fra mavesystemet. Der er kvalme, spasticitet i mavesmerter, opkastning, øget afføring, hævning og halsbrand. Afhængig af dosen af ​​det medtagne lægemiddel kan forgiftning af kroppen udvikle sig: hovedpine, svaghed, svimmelhed, muskelsmerter, feber. En allergisk udslæt forekommer på huden, mindre ofte er der angioødem og anafylaktisk shock.

Behandling: Indtagelse af opkastning, mavesaft, symptomatisk behandling og indtagelse af fedtholdige produkter anbefales i de første par timer efter indgift.

Særlige instruktioner

Inden du begynder at bruge stoffet, skal du læse de specifikke instruktioner:

  1. Sorbitol i sirup kan have en mild afføringsvirkning.
  2. Ved nedsat nyrefunktion skal Lasolvan kun tages som foreskrevet af en læge.
  3. Brug ikke Lasolvan sirup i kombination med antitussives, der hæmmer udskillelsen af ​​sputum.
  4. Der er isolerede tilfælde af alvorlige hudlæsioner, for eksempel Stevens-Johnsons syndrom og Lyells syndrom, der faldt sammen med udnævnelsen af ​​ambroxol; Imidlertid er forbindelsen med at tage stoffet ikke bevist. Med udviklingen af ​​de ovennævnte syndromer anbefales det at stoppe behandlingen og straks søge lægehjælp.
  5. Lasolvan sirup (30 mg / 5 ml) indeholder 5 g sorbitol i form af den maksimale anbefalede daglige dosis (20 ml), Lasolvan sirup (15 mg / 5 ml) - 10,5 g sorbitol i forhold til den maksimale anbefalede daglige dosis (30 ml). Patienter med en sjælden arvelig fructoseintolerance bør ikke tage dette lægemiddel.

Der var ingen tilfælde af lægemidlets indflydelse på evnen til at føre køretøjer og mekanismer. Undersøgelser af lægemidlets virkning på evnen til at føre køretøjer og engagere sig i andre potentielt farlige aktiviteter, der kræver øget koncentration og psykomotorisk hastighed, blev ikke gennemført.

Drug interaktioner

Ingen signifikant effekt i interaktionen mellem Lasolvan og andre lægemidler er ikke markeret. I kombination med amoxicillin, cefuroxim og erythromycin forbedres den terapeutiske virkning af sidstnævnte, da penetrationen af ​​aktive stoffer i den bronchopulmonale sekretion forbedres.

Lasolvan kan ikke kombineres med antitussive midler, der reducerer udskillelsen af ​​sputum - der vil være en effekt modsat det ønskede.

anmeldelser

Vi hentede nogle udtalelser fra folk, der tog Lasolvan:

  1. Olya. Lazolvan behandlede os for at hoste på hospitalet, da vi kom der med vores søn på grund af laryngospasme. Han drak det med vanskelighed, sagde bittert (selvom det efter min mening er cloying). I hjemmet fortalte børnelæge os at tage Joseth til behandling, fordi han lindrer kramper, og vi har en tendens til dem. Måske er sagen anderledes, og måske på grund af det faktum, at komplekset, men Dzhoset hjalp hurtigere.
  2. Tina. Jeg gav mit barn lasolvan til hoste, vi drak denne sirup i lang tid, men det hjalp os ikke helt. Denne flaske står stadig i dag, og jeg ved ikke engang, hvem der kan komme til nytte. Selvom lægemidlet ikke er det billigste af antitussive lægemidler, er det ikke til det.
  3. Artem. Han hostede i et år, sov næppe, brugte meget - det var ubrugeligt. Gennemført en fuld undersøgelse, herunder komp. tomografi. På snoet beklager jeg, brugte alle lommetørklæderne og to ark. Men han tog løsningen af ​​Lasolvan tre gange indeni - ondt i halsen, hoste og udtømning stoppede straks. Takket være udviklerne nyttige. (Forresten reducerer ACC gradvist vandladningen, eladon forbedrer mærkbar vandring).

Anmeldelser af Lasolvana sirup til børn er for det meste efterladt af forældre, der brugte stoffet til at behandle hoste hos deres børn. De bemærker hastigheden af ​​handling og effektivitet af dette stof.

I nogle tilfælde er bivirkningerne af ambroxol nævnt, oftest er det diarré og hudallergiske reaktioner.

analoger

Fra indenlandske producenter kan Lasolvan erstattes med følgende stoffer:

Inden du bruger analoger, kontakt din læge.

Opbevaringsforhold og holdbarhed

Lasolvan sirup har en holdbarhed på 3 år. Brug ikke lægemidlet udløbet. Lægemidlet opbevares ved en temperatur ikke højere end 25 grader Celsius, på et sted, der er beskyttet mod direkte sollys.

Lasolvan bør holdes utilgængeligt for børn, med plastiklåget tæt lukket, indtil det klikker.

http://simptomy-lechenie.net/lazolvan-sirop/

Sirap "Lasolvan" til børn:
brugsanvisning

Hvis et barn har stærk hoste, og sputum er svært at adskille, anvendes medicin, der tilhører gruppen af ​​mucolytika. Blandt dem er meget populære stoffer Ambroxol. En af dem er den tyske medicin kaldet Lasolvan, som er rost for sin effektive virkning i forskellige sygdomme i luftvejene.

For børn er den produceret i form af en sirup til at sluge medicinen var let. Er det muligt at give en sådan sirup til spædbørn, i hvilken dosis det anvendes til børn, og hvilke analoger kan erstattes?

Frigivelsesformular

Lasolvan sirup er en næsten klar og lidt viskøs væske, der lugter som vilde bær eller jordbær. Denne opløsning er næsten farveløs og sælges i flasker på 100 og 200 ml. Hver kartonæske til glasflasken fastgøres målekop 5 ml for nøjagtigt at måle den ønskede dosis af lægemidlet.

Ud over sirupen fremstilles Lasolvan i andre former: En opløsning, der indåndes (dette lægemiddel kan også tages oralt), pastiller, tabletter og langvirkende kapsler (de kaldes Lasolvan Max). Nasal spray Lasolvan Reno er tilgængelig separat, men den har et andet aktivt stof.

struktur

Hoveddelen af ​​Lasolvana, som sirupet har en terapeutisk virkning på, er ambroxol. Dette stof i form af hydrochlorid er indeholdt i 5 ml af lægemidlet i en dosis på 15 mg eller 30 mg. Derudover indbefatter lægemidlet benzoesyre, renset vand, gietellose, glycerol, flydende sorbitol og acesulfamkalium.

For en behagelig aroma er vildbær og vaniljesmag til stede i lavdosisberedningen, og vanilje og creme-jordbærsmag er i medicinen med en højere koncentration.

Princippet om drift

Ambroxol har en mucolytisk virkning, da dette stof stimulerer dannelsen af ​​enzymer, som påvirker viskositeten af ​​slim produceret i bronchi. Lægemidlet aktiverer sekretoriske funktionen af ​​cellerne i slimhinden i luftvejene, som følge heraf sputumets volumen stiger. Derudover påvirker Ambroxol produktionen af ​​overfladeaktivt middel og øger aktiviteten af ​​det ciliære epithelium.

Resultatet af en sådan handling er lettere at hoste op i sputum og omdrejning af uproduktiv hoste til en våd.

Ambroxolabsorption fra sirupen taget inde finder sted meget hurtigt. Efter 1,5-2 timer efter indgivelse bliver dets koncentration i blodet maksimal, hvorefter det aktive stof passerer ind i vævene (hovedsageligt i lungevæv). Virkningen af ​​lægemidlet bliver mærkbar 30 minutter efter indtagelse og varer op til 10 timer.

vidnesbyrd

Lasolvan bruges til disse patologier i åndedrætssystemet, hvoraf et symptom er dannelsen af ​​meget viskos sputum.

Lægemidlet påberåbes:

  • Med lungebetændelse.
  • Med akut bronchial inflammation.
  • Med bronchial astma.
  • Med bronchiektasis.
  • Med kronisk bronkitis.
  • Med andre kroniske lungesygdomme.

Fra hvilken alder er ordineret?

Lasolvan i form af en sirup, ud af 5 milliliter, hvoraf patienten modtager 15 mg ambroxol, er tilladt for børn i alle aldre. Samtidig foreskrives børn af det første år af livet for det, da det er vanskeligt at fordampe en stor mængde sputum hos spædbørn. En medicin, hvor det aktive stof præsenteres i en dosis på 30 mg / 5 ml, er kontraindiceret i op til 6 år.

Kontraindikationer

Lasolvan sirup bør ikke gives til børn med intolerance over for ambroxol eller nogen anden del af medicinen. Lægemidlet er også kontraindiceret i arvelig intolerance over for fructose. Voksne er ikke ordineret medicin under graviditet (i første trimester) og amning. Hvis et barn har lever eller nyresvigt, giv sirupet øget forsigtighed.

Bivirkninger

At tage Lasolvana kan forårsage kvalme, en forandring i smag, en kondensering af afføringen, en tør mund, et allergisk udslæt, en kondensering af afføringen, opkastning og andre negative symptomer. Hvis de optræder i et barn under behandlingen, skal du straks konsultere en læge.

Instruktioner til brug

Sirup tages oralt, uanset kost. Lægemidlet måles i en målekop og vaskes om nødvendigt med vand.

Dosering af medicin afhænger af alder:

  • Et barn under 2 år får en medicin med en koncentration på 15 mg / 5 ml to gange om dagen, 2,5 ml.
  • Børn 2-6 år er også ordineret medicin indeholdende 15 mg af den aktive forbindelse i 5 ml. I denne alder er en enkeltdosis også 2,5 ml, men lægemidlet tages tre gange.
  • Et barn på 6-12 år kan få både en sirup med ambroxolkoncentration på 15 mg / 5 ml (dette lægemiddel er taget i 5 ml hver) og et lægemiddel med indholdet af den aktive ingrediens 30 mg / 5 ml (denne sirup gives 2,5 ml pr. Dosis). Lægemidlet tages to gange om dagen, men nogle gange ordinerer lægen en tredobbelt dosis.
  • Ungdommer 12 år og ældre Lasolvan i form af sirup gives tre gange dagligt i 5 ml (hvis det er et lægemiddel med en koncentration på 30 mg / 5 ml) eller i 10 ml (hvis du bruger et lægemiddel med et lavere indhold af ambroxol).

Varigheden af ​​sirupbehandling bestemmes for hver lille patient separat, da det afhænger af diagnosen og på barnets reaktion på terapi. Hvis sygdomsforløbet efter 4-5 dage fra starten af ​​behandlingen med Lasolvan forbliver uændret, er det nødvendigt at konsultere en læge.

overdosis

Utilsigtet overstiger dosis sirup fører til kvalme, mavesmerter, diarré og andre tegn på dyspepsi. Hvis der opdages en overdosis straks, skal du skylle maven og derefter ringe til lægen. Hvis sirupen blev for høj en dosis blev taget for mere end 2 timer siden, skal du fokusere på barnets velbefindende og, hvis det er forværret, konsultere en læge til symptomatisk behandling.

Interaktion med andre lægemidler

  • Lasolvan i sirup bør ikke kombineres med antitussive lægemidler, da slimhinder af hostrefleksen, kan slim ikke normalt fjernes fra luftvejene.
  • Undersøgelser har vist, at behandling med Lasolvan hjælper nogle antibakterielle midler, såsom cefuroxim og amoxicillin, til at komme ind i den bronchiale hemmelighed.

Salgsbetingelser

Det er ikke nødvendigt at få en recept fra en læge til at købe Lasolvan i form af en sirup, men en børnelæges høring om behandling med et barn er ønskeligt. For 100 ml sirup indeholdende Ambroxol i en dosis på 15 mg / 5 ml, skal du betale ca. 200-220 rubler. Gennemsnitsprisen på en flaske med 100 ml medicin med en højere koncentration af den aktive ingrediens (30 mg) er 260-280 rubler.

Opbevaringsforhold og holdbarhed

Hold sirupen hjemme skal være skjult for de små børn et sted hvor temperaturen ikke overstiger en hastighed på +25 grader. Til lægemidlets terapeutiske egenskaber er ikke ændret, sådan et sted skal beskyttes mod fugt og sollys. Holdbarheden af ​​denne form for Lasolvana er 3 år.

anmeldelser

Det meste af tilbagemeldingen fra forældre om behandlingen af ​​deres børn med Lasolvan sirup er positiv. Ifølge mødre begynder stoffet at virke meget hurtigt og bringer lindring fra både tør hoste og våd. Anvendelsen af ​​sådanne lægemidler accelererer udskillelsen af ​​sputum og bidrager til en hurtigere genopretning i nogen lungepatologier.

Den søde smag af stoffet som de fleste børn og forårsager kun engang protest i et sygt barn. Fordelene ved lægemidler kaldes også nem dosering og lang holdbarhed.

Tolereret sirup, som nævnt af moms, for det meste godt. Eventuelle bivirkninger ved at tage et sådant middel opdages sjældent, selv om de sjældent findes. Hvad angår manglerne, klager forældre ofte på de høje omkostninger ved Lasolvan, hvorfor de ofte vælger det mere overkommelige stof Ambroxol.

analoger

Udskift sirupen Lasolvan er i stand til noget andet lægemiddel indeholdende den samme aktive forbindelse. Udvalget af sådanne værktøjer er ret stort og indeholder sådanne stoffer:

ambrogeksal

Dette lægemiddel fremstilles af Sandoz i flydende form (opløsning, sirup) og fast form (tabletter og kapsler).

Flavamed

Et sådant lægemiddel fremstilles i Tyskland i pilleform og i opløsning.

ambroxol

Den russiske producents stof er repræsenteret af sirup, pilleform og opløsning.

Bronhorus

Dette indenlandske lægemiddel fremstilles i form af sirup og tabletter.

ambrobene

Præparatet fra Tyskland fremstilles ikke kun i sirup, men også i form af en indtaget opløsning, tabletter, kapsler og ampuller til intravenøs injektion.

Maddox

Denne tjekkiske medicin fremstilles i sirup og tabletter.

Ambroxol-Hemofarm

Dette lægemiddel fra Serbien produceret i form af brusende tabletter og sirup.

Ambrolor

Dette er en russisk lavet sirup.

Desuden kan lægen ordinere hoste og lægemidler med en anden sammensætning. Det kan være ACC, Bromhexin, Prospan, Gerbion, Gadelix, Erespal eller et andet middel med en lignende terapeutisk virkning på bronchi.

Indånding med lasolvan-aktiv hostemedicin. Hvordan man laver indånding af et barn? Du kan se mere om dette i videohåndbogen.

http://www.o-krohe.ru/otharkivayushchie-preparaty/sirop-lazolvan/

Hostesirup "Lasolvan"

2.4 5 - mange ulemper, få fordele

Kun 11 bedømmelser af dem - 7
4 positive
negativ

Marina (gæst) 8. november 2015

Jeg hjælper heller ikke dette stof med. Jeg accepterer Doctor Cough. Der er mange urter i sammensætningen, som bidrager til hurtig genopretning. Slaget er flydende, hosten ophører med at være smertefuld og kvælning. Jeg er meget tilfreds.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Lena (Gæst) 4. marts 2013

Købt Dr. Tice sirup. Meget mere effektiv end Lasolvana.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Alexandra (Gæst) 21. april 2012

og mit barn (1,4 år) har en lazolvan allergisk reaktion - laryngeal ødem og barkende hoste. De stoppede med at tage det, lavede en antiallergisk injektion, og alt gik væk.

Var anmeldelsen nyttig? Ja (1)

Alena (Gæst) 27. februar 2012

Jeg har allerede accepteret ham i en uge, og min host er tør! Der er ingen mening fra ham.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Katyusha (Gæst) 10. juni 2011

Lasolvan forbedrer sputumudladning, det hoster ikke hoste, tværtimod er det taget til hoste (groft sagt) Hostende sputum. Derfor bør det ikke tages med antitussives. Folk læser instruktionerne omhyggeligt.)) Dette er et meget godt stof, det hjælper mig altid, men hvis jeg har ondt i halsen, er det bronkitis. Lazolvan sparer mig altid.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Elena (Gæst) 26. maj 2011

Guys, mindre behov for at engagere sig i selvbehandling. Lazolvan er en god medicin, men ikke en panacea. Gå til en kompetent specialist, og find ud af at hoste har flere sorter, og helt forskellige egenskaber anvendes til behandling af hver af dem. Må ikke eksperimentere med dig selv, som "for mig / min ven /. Det hjalp sidste gang - og nu hjælper det," passe på dit helbred.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Jia (Gæst) 6. maj 2011

Jeg drikker nu Ascoril, Ambrobene, Clembuterol og Lasolvan købt her. Generelt lider jeg af en tør hoste, så de første 3 retsmidler ikke hjalp. Og fra lasolvan om en halv time er der en effekt. Så hvad en figen hjælper han. Folk, hvad er du, han hoster ikke, han er en mucolytic, tværtimod forårsager det.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Alexander (Gæst) 14. januar 2011

Resultatet er "nul". Kun gennem reklame sælges det, og kun til dem, der køber for første gang, anden gang tager få folk det :(

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Natal (Gæst) 26. november 2010

Kupuvala datter, ale zovsіm ikke dopomіg. Velkommen, køb en rigtig sirup.

Var anmeldelsen nyttig? Ja

Marishka (Gæst) 24. marts 2010

Og Lasolvan hjalp mig slet ikke (((((((((((((((

Var anmeldelsen nyttig? Ja

http://toneto.net/catalog/medikamenty/sirop-ot-kashlya-Lazolvan

Lasolvan babysirup - anmeldelser

Hjalp med at slippe af med hoste

Anmeldelse: På den forrige anmeldelse hjalp Lasolvan ikke barnet. Og vi har en positiv oplevelse med brugen af ​​sirup (15 mg Lasolvana). Hjalp til at slippe af med hoste, ikke på en dag, selvfølgelig er sputum adskilt, der var ingen allergi. Så sagen, tilsyneladende, i den individuelle intolerance af stoffet.

Det hjælper ikke!

Plusser: ikke set.

Ulemper: Svagt middel, allergisk reaktion på smag.

Testimonial: Lægen har allerede ordineret dette middel til os for den dybeste gang - Lazolvan sirup, som skal hjælpe med hoste og hjælpe med at fortynde og bedre sputum udledning. For os personligt viste dette sig for at være en ubrugelig ineffektiv medicin. Måske hjælper han nogen, men vores barn tager ham på den femte dag, og "det er der stadig." Vi vil ikke købe dette middel længere ud over alt, der opstod et udslæt på kroppen på grund af jordbærsmagen.

Den bedste hostemedicin!

Fordele: Meget effektivt middel til hoste. Behagelig smag og lugt.

Ulemper: Høj pris.

Anmeldelse: Jeg har mum med erfaring. Jeg rejste to børn, jeg vil dele det med brugere, der har børn. Jeg kan virkelig godt lide denne hostesirup og virkelig kunne lide mine børn. Jeg vil sige, at dette er en fantastisk hostemedicin. Det første barn havde permanent bronkitis, den anden havde tracheitis, og at kun lægerne foreskrev mig, intet hjalp. Altid kom til støtte for Lasolvan. Et bevist værktøj gennem årene, behagelig smag, børnene tog det med glæde og hjælper meget hurtigt og effektivt. Jeg har... Mere

Sirup er dyrt men effektivt!

Feedback: Vi bruger altid når et barn! Hun kan godt lide at tage, fordi det smager sødt! Hjælper med at klare et ondt i halsen, sputumafladning, efter påføring virker det meget hurtigt og varer i lang tid, der er en målekop! Sirup er dyrt men effektivt!

Anmeldelser om Lasolvan babysirup i kategorien Medicin.
Du kan skrive en anmeldelse på dette emne eller tilføje et nyt emne, der endnu ikke er på hjemmesiden og skrive en anmeldelse på den.

Brug af materialer er forbudt uden administrationens skriftlige samtykke.

http://vseotzyvy.ru/item/12577/reviews-lazolvan-detskij-sirop/

Flere Artikler Om Lung Health